2018-12-19 05:39


Lady Gaga va apărea în "Familia Simpson"

 |  22:23
Lady Gaga va apărea în "Familia Simpson"

Cântăreaţa americană Lady Gaga va apărea în calitate de personaj animat într-un episod din următorul sezon al serialului "Familia Simpson". Informaţia a fost confirmată de postul de televiziune Fox, citat de site-ul TheWrap.com.

În episodul intitulat "Lisa Goes Gaga", personajul care o va întruchipa pe cântăreaţa americană va ajunge în Springfield pentru a reînsufleţi atmosfera din acest orăşel american destul de posomorât, dar mai ales pentru a o înveseli pe Lisa Simpson, prin "puterea cântecului, a dansului şi a flash mobbing-ului".

Producătorii show-ului au anunţat că vor "condimenta" puţin acţiunea, cu o bustieră care aruncă flăcări, dar şi un sărut între personajele care le întruchipează pe Gaga şi Marge Simpson. Episodul "Lisa Goes Gaga" va fi difuzat în primăvara anului 2012, în cadrul celui de-al 23-lea sezon al serialului.

Lady Gaga are 25 de ani şi este câştigătoare a cinci premii Grammy. Solista este considerată una dintre cele mai interesante şi originale artiste din noul val şi se bucură de un imens succes comercial. Lady Gaga a devenit celebră graţie unor hituri precum "Bad Romance" şi "Poker Face". Recent, Lady Gaga a devenit oficial primul artist din lume ale cărui videoclipuri au depăşit un miliard de vizualizări pe site-ul YouTube, iar revista Billboard a desemnat-o "artista anului" pe 2010.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-08-25
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...