2019-03-26 12:37


Lăzăroiu: USL-iști „sunt condamnaţi să piardă”

 |  13:14
Lăzăroiu: USL-iști „sunt condamnaţi să piardă”

Ministrul Muncii, Sebastian Lăzăriu, a declarat, sâmbătă, la Şcoala de vară de la Eforie Nord, că PDL va câştiga alegerile din 2012 pe "neputinţa adversarului". Acesta a subliniat că USL-iști „sunt condamnaţi să piardă”, dar că va exista riscul unei coaliții fragile ceea ce impune o necesitate a coagulării forţelor de centru-dreapta.

"Cred că PDL practic a câştigat alegerile din 2012, dar le-a câştigat şi le va câştiga pe neputinţa adversarului. Alegerile parţiale din Neamţ şi Maramureş a arătat că USL nu poate lua mai mult de 50% plus 1. În momentul acesta adversarul USL nu e PDL, ci aritmetica. Ei au luat maxim de 45% într-un colegiu favorabil. Dacă în colegiile cele mai bune nu poţi depăşi 45 de procente, înseamnă că media nu poate fi 50%. Sunt condamnaţi să piardă", a declarat Lăzăroiu.

Acesta a adăugat că dacă PDL va câştiga alegerile din 2012 "pe neputinţa adversarului", există posibilitatea să le piardă pe cele din 2014 dacă nu reuşeşte, chiar în acest an, să coaguleze toate forţele de centru-dreapta din România.

„PDL nu poate singur. PDL poate doar să câştige alegerile din 2012, va face iar o coaliţie fragilă, care să depăşească 50 plus 1 .Nu candidatul e cel care lipseşte PDL pentru alegerile din 2014. Sunt mulţi candidaţi potenţiali. PDL-ului îi lipseşte o viziune pentru 2014”, a completat ministrul, potivit .

PDL are nevoie de „lideri care nu mai gândesc în termenii ăştia de mici aranjamente de culise în spatele scenei. Cei care vor coagularea platformei sunt cei care nu gândesc în termenii micului aranjament", a adăugat ministrul Muncii, referindu-se la speranţa unora din partid că vor putea negocia constituirea unei majorităţi după alegeri. Lăzăroiu consideră că PDL ar trebui să se pregătească de alegeri cu ţinta de a obţine majoritatea parlamentară, de a obţine cât mai multe voturi, informează


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-02-24

TAGURI: PDL, alegeri, Lăzăroiu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MIHAI
03 Sep 2011

S-ar putea intimpla asa ceva,da veti folosii tot arsenalul mafiot de care dispune-ti. Faceti totusi ochii mari si ganditi-va de 1000 de ori inainte de a-l pune in aplicare, pentru ca exista un foarte mare risc si anume acela ca POPORUL CARE S-A SATURAT SA VA MAI SUPORTE SA COPIEZE METODA EGIPTENILOR, A LIBANEZILOR ETC.......GRIJA MARE MARE SA AVETI.
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...