2017-01-21 23:41

ULTIMA ORA


Legea asistenţei sociale a primit raport favorabil în Senat

 |  19:25
Legea asistenţei sociale a primit raport favorabil în Senat

Comisia pentru muncă din Senat a acordat marţi raport favorabil Legii asistenţei sociale, cu amendamente, urmând ca proiectul să intre pe ordinea de zi a plenului de miercuri pentru votul final.

Potrivit secretarului Comisiei, Alexandru Cordoş, din aproximativ 60 de amendamente depuse de USL au fost aprobate în şedinţa de marţi peste 40, însă PSD şi PNL ar putea hotărî miercuri să voteze împotriva proiectului deoarece au "viziuni diferite" faţă de Executiv asupra modului în care asistenţa socială trebuie să funcţioneze în România.

Ministrul Muncii, Sebastian Lăzăroiu, a afirmat marţi că este "crucial" pentru România ca Legea asistenţei sociale să fie adoptată până la finalul lunii septembrie, iar Senatul poate respinge actul dacă va considera de cuviinţă, însă nu trebuie să-l amâne.

"Nu ştiu dacă finele lui septembrie este un termen imposibil. Ştiu că acest termen este crucial pentru că, în ciuda celor spuse, prin scrisoarea cu FMI România şi-a câştigat o brumă de credibilitate. Asemenea derapaje - să nu ne respectăm termenele - ştirbesc din credibilitatea României", a spus Lăzăroiu, după ce a participat la lucrările Comisiei de muncă din Senat pe marginea Legii asistenţei sociale.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-06-21Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image