2017-01-21 02:17

ULTIMA ORA


Legenda lui Milan, aproape de PSG

 |  16:44
Legenda lui Milan, aproape de PSG

Fosta glorie a lui AC Milan, Paulo Maldini, încă fără veşti de la clubul său, declară joi că este gata să contribuie la întărirea echipei Paris Saint-Germain, unde l-ar regăsi pe Leonardo, fostul său antrenor în Lombardia.

Fostul internaţional italian în vârstă de 41 ani explică într-un interviu acordat cotidianului Gazetta Dello Sport că nu a primit până acum ''nicio ofertă'' de la clubul parizian, proprietatea qatarezilor de la QSI.

''Însă asta nu înseamnă că ea nu va veni. M-am întâlnit cu preşedintele şi există o mare stimă reciprocă între noi, ca şi cu Leo (Leonardo, directorul sportiv) şi Carlo (Ancelotti, antrenorul)'', declară Maldini.

Maldini a fost prezent în tribunele stadionului Parc des Princes în weekend-ul trecut, alături de Leonardo, pentru a asista la victoria parizienilor în faţa lui Toulouse (3-1).

este un club pe cale de a se restructura, el nu mai câştiga de multă vreme în Franţa şi vrea să încerce să o facă la cel mai înalt nivel în Europa. Ei sunt pe cale de schimbare, iar eu ştiu că le-aş putea da experienţă, dragoste pentru acest sport, voinţă de angajare într-un proiect serios'', argumentează elegant fundaşul italian, citat de Agerpres.

Deseori invocată, revenirea lui Maldini la clubul său dintotdeauna, AC Milan, ale cărui culori le-a purtat timp de 25 ani, nu s-a concretizat de când şi-a încetat cariera în 2009.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-03-13

TAGURI: Milan, psg, legendaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image