2017-01-16 12:57

ULTIMA ORA


Leo Iorga a fost operat. Starea lui este stabilă

 |  15:50
Leo Iorga a fost operat. Starea lui este stabilă
Solistul rock Leo Iorga a fost operat, joi, la Institutul dePneumoftiziologie "Marius Nasta" din Capitală, starea lui estestabilă, în prezent fiind în secţia de Terapie Intensivă, a declarat purtătorulde cuvânt al unităţii sanitare, Florin Mihălţan.

ProfesorulFlorin Mihălţan a spus că intervenţia chirurgicală la care a fost supus LeoIorga s-a încheiat în jurul orei 12.45, acesta s-a trezit după operaţieşi a fost dus la Terapie Intensivă.

Purtătorulde cuvânt al Institutului de Pneumoftiziologie "Marius Nasta" arefuzat să precizeze dacă Leo Iorga a fost operat pentru o tumoare la plămâni,întrucât familia acestuia a cerut discreţie în ce priveşte diagnosticul.

Mihălţana mai spus că intervenţia chirurgicală s-adesfăşurat în condiţii foarte bune, iar familia lui Leo Iorga a fost dejainformată în legătură cu starea acestuia.

Leo Iorga a fost operat de oechipă medicală condusă de profesorul Ioan Cordoş.

Sursemedicale declarau, miercuri, că medicii au descoperit recent că Leo Iorga are o tumoare la plămâni, acesta fiind programat pentru operaţie laInstitutul de Pneumoftiziologie "Marius Nasta".

LeoIorga s-a născut la Arad, în 1964, şi a debutat ca toboşar în trupa Liceului"Ioan Slavici" din localitate. Între anii 1984 şi 1985 a fost solistal grupului Pacific, iar din 1985 până în 1988 a fost toboşar şi solist pentruSui-Generis. Ulterior, el a devenit solistul trupei Cargo, după care, din 1988până în 1996 a fost solist al trupei Compact. În 1996 s-a alăturat trupeiSchimbul 3. În prezent, Leo Iorga este solist al trupei Pacifica.

Dindiscografia lui fac parte albumele "Cine eşti tu oare" (1991,Compact) şi "O altă tăcere" (2005, Pacifica).


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639237-05-31Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image