2016-12-05 20:50

ULTIMA ORA


Liderii PDL din Arad, huiduiţi de protestatari

 |  15:38
Liderii PDL din Arad, huiduiţi de protestatari

Câţiva dintre liderii democrat-liberali din Arad au fost huiduiţi de zecile de protestatari care s-au strâns vineri seară pe platoul din faţa Palatului administrativ al municipiului. Manifestanţii au continuat acţiunile de protest începute în urmă cu mai bine de două săptămâni, în ciuda temperaturiilor scăzute.

Purtând pancarte pe care erau inscripţionate mesaje antiprezidenţiale, participanţii la protest au scandat lozinci îndreptate, în mare majoritate, împotriva preşedintelui şi premierului şi au continuat să ceară organizarea de alegeri anticipate, deşi alegerile comasate au fost declarate neconstituţionale de Curtea Constituţională.

‘Atenţia' protestatarilor a fost atrasă la un moment dat de câţiva dintre liderii democrat-liberali din judeţ - Gheorghe Seculici, preşedintele Organizaţiei Judeţene PDL Arad, deputatul Adrian Niţu, preşedinte al Organizaţiei Municipale, şi senatorul Ovidiu Marian-, care tocmai ieşeau din sediul organizaţiei. Manifestanţii i-au întâmpinat pe aceştia scandând 'Hoţii!, Hoţii!'. Huiduit cel dintâi a fost Gheorghe Falcă, primarul municipiului Arad, care coborâse pe platoul din faţa Palatului administrativ pentru a încerca să poarte un dialog cu protestatarii. Primarul a părăsit platoul protejat de jandarmi după ce manifestanţii au început să îl huiduie.

În pofida condiţiilor atmosferice vitrege, manifestaţiile antiguvernamentale şi antiprezidenţiale de la Arad nu se vor opri, au anunţat liderii protestatarilor. De asemenea, aceştia au adăugat că se vor întoarce în număr mai mare pe platoul din faţa Palatului administrativ al municipiului de îndată ce va trece valul de frig, informează Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639553-11-21

TAGURI: Arad, PDL, protest, antiprezidenţial, antiguvernamentalComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

BRAVO ARADENI
05 Feb 2012

Desteptati-va Aradeni ! Asa va vreau. Indreptat-va coloana vertebrala si reabilitati-va in ochii tuturor. Aradenii nu sunt mafioti ,corupti si nu tolereaza ticalosiile unor " alesi". DESTUL ! Ne-am saturat sa fim bataia de joc a clicii politice. Jos mafia si mafiotii din Arad ! Jos coruptia si coruptii din Arad ! Nu va mai toleram ! A sosit data "Scadentei". V-ati batut destul joc de noi,ne-ati umilit, ne-ati prostit , ne-ati furat si jefuit in cel mai groaznic mod . DESTUL ! Nu va mai permitem ! Vrem schimbarea voastra si sa justificati fiecare banut cheltuit din banii publici ! Vrem sa justificati averile voastre ,a rudelor,prietenilor etc. !!! CONFISCAREA pricarui leu ce nu e dovedit ! JOS cu LEPRELE !!

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Aradul, judeţul în care licitaţia pentru deszăpezire nu s-a încheiat Aradul este singurul judeţ din subordinea Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP)... 25 Noi 2016 | (1)
Alertă de gripă aviară la granițele României Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (DSVSA) Arad a luat măsuri... 21 Noi 2016 | (0)