2017-01-16 21:54

ULTIMA ORA


Liderii PDL din Arad, huiduiţi de protestatari

 |  15:38
Liderii PDL din Arad, huiduiţi de protestatari

Câţiva dintre liderii democrat-liberali din Arad au fost huiduiţi de zecile de protestatari care s-au strâns vineri seară pe platoul din faţa Palatului administrativ al municipiului. Manifestanţii au continuat acţiunile de protest începute în urmă cu mai bine de două săptămâni, în ciuda temperaturiilor scăzute.

Purtând pancarte pe care erau inscripţionate mesaje antiprezidenţiale, participanţii la protest au scandat lozinci îndreptate, în mare majoritate, împotriva preşedintelui şi premierului şi au continuat să ceară organizarea de alegeri anticipate, deşi alegerile comasate au fost declarate neconstituţionale de Curtea Constituţională.

‘Atenţia' protestatarilor a fost atrasă la un moment dat de câţiva dintre liderii democrat-liberali din judeţ - Gheorghe Seculici, preşedintele Organizaţiei Judeţene PDL Arad, deputatul Adrian Niţu, preşedinte al Organizaţiei Municipale, şi senatorul Ovidiu Marian-, care tocmai ieşeau din sediul organizaţiei. Manifestanţii i-au întâmpinat pe aceştia scandând 'Hoţii!, Hoţii!'. Huiduit cel dintâi a fost Gheorghe Falcă, primarul municipiului Arad, care coborâse pe platoul din faţa Palatului administrativ pentru a încerca să poarte un dialog cu protestatarii. Primarul a părăsit platoul protejat de jandarmi după ce manifestanţii au început să îl huiduie.

În pofida condiţiilor atmosferice vitrege, manifestaţiile antiguvernamentale şi antiprezidenţiale de la Arad nu se vor opri, au anunţat liderii protestatarilor. De asemenea, aceştia au adăugat că se vor întoarce în număr mai mare pe platoul din faţa Palatului administrativ al municipiului de îndată ce va trece valul de frig, informează Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639553-11-21

TAGURI: Arad, PDL, protest, antiprezidenţial, antiguvernamentalComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

BRAVO ARADENI
05 Feb 2012

Desteptati-va Aradeni ! Asa va vreau. Indreptat -va coloana vertebrala si reabilitati-va in ochii tuturor. Aradenii nu su nt mafioti ,corupti si n u tolereaza ticalosiile u nor " alesi". DESTUL ! Ne-am saturat sa fim bat aia de joc a clicii poli tice. Jos mafia si mafio tii din Arad ! Jos corup tia si coruptii din Arad ! Nu va mai toleram ! A sosit data "Scadentei". V-ati batut destul joc de noi,ne-ati umilit, ne-at i prostit , ne-ati furat si jefuit in cel mai gr oaznic mod . DESTUL ! N u va mai permitem ! Vrem schimbarea voastra si sa justificati fiecare banu t cheltuit din banii publ ici ! Vrem sa justificat i averile voastre ,a rude lor,prietenilor etc. !! ! CONFISCAREA pricarui leu ce nu e dovedit ! JOS cu LEPRELE !!

Adauga un comentariu

Random image