2017-01-18 14:23

ULTIMA ORA


Liderul Coreei de Nord ar fi fost asasinat

 |  11:27
Liderul Coreei de Nord ar fi fost asasinat

Rețeaua de socializare Weibo a transmis un zvon preluat de zeci de mii de utilizatori, conform căruia liderul nord-corean Kim Jong-un ar fi fost asasinat, informează Reuters.

„Cel mai mare lider nord-coreean, Kim Jong-un, a fost asasinat în această dimineaţă la ora 2:45 ora Beijingului de persoane neidentificate care au intrat în locuinţa sa şi au fost ucise de gărzile de corp ale liderului. La ambasada coreeană din Beijing numărul maşinilor creşte rapid, acum sunt peste 30, agest gen de grupare de forţe nu a fost văzut de mai bine de doi ani. Vă rog verificaţi asta”, se arată într-un mesaj postat pe reţeaua de socializare, potrivit Mediafax.

Până acum zvonurile nu au putut fi confirmate, transparenţa informaţiilor din Coreea de Nord lipsind cu desăvârşire în ultimele decenii. Kim Jong-un i-a succedat tatălui său, Kim Jong-il, decedat în luna decembrie a anului trecut. Decesul lui Kim Jong-il a fost ţinut secret de regimul de la Phenian timp de trei zile. Evenimentul organziat de ambasada Coreei de Nord la Beijing a dorit să marcheze aniversarea a 70 de ani de la naşterea lui Kim Jong-il.

„Cu acea societate nu poţi fi niciodată sigur 100%, dar nu avem nicio dovadă a acestei informaţii. Este o societate închisă, dar în acest moment nu credem că informaţia este adevărată”, a declarat un oficial american, potrivit CNN. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-02-10

TAGURI: asasinare Kim Jong-un, regim Phenian, lider Phenian, asasinare lider PhenianComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image