2017-01-18 11:58

ULTIMA ORA


Lincu: Regina este PDL, Blaga a intrat fraudulos în ANV, nu este străin de corupţia din vămi

 |  13:53
Lincu: Regina este PDL, Blaga a intrat fraudulos în ANV, nu este străin de corupţia din vămi
Liderul"Pro Lex", Vasile Lincu, a declarat, miercuri, că Regina, adicăbeneficiarul final al corupţiei din vămi, este PDL, de fapt mai multe persoane,el făcând acuzaţii privind numirea lui Vasile Blaga ca director la DirecţiaVamală Oradea şi spunând că Blaga a intrat fraudulos în ANV.

Potrivitlui Lincu, beneficiarul final, adică regina, conform schemei de şah privindcorupţia din vămi, este PDL , el menţionând că este vorba de "mai multepersoane".

"Reginaeste beneficiarul final, adică mai multe persoane care au decis în fapt.Beneficiarul final este reprezentat de acele persoane care pot decide în faptnumirea unor şefi de vamă. Cei care decid în fapt nu sunt aceiaşi care decid şiîn drept", a spus Lincu, care a refuzat să dea nume spunând că nu poateface acest lucru în lipsa unor probe de genul unor înregistrări.

"Referitorla ce se întâmplă în vămi, Vasile Blaga nu este străin de acest lucru. A intratprin fraudă în ANV şi i-a girat pe Petrescu şi pe Mărginean", a declaratLincu.

Lincua făcut referire la numirea lui Vasile Blaga la Direcţia Vamală Oradea, undeRadu Mărginean a fost numit director adjunct.

Înceea ce-l priveşte pe Eugeniu Petrescu, Lincu a spus că acesta este interpusulşi că nu avea nicio calitate în vămi, dar că avea legătură directă cu VasileBlaga. Fiica lui Petrescu a fost numită consilier la Radu Mărginean, a spusLincu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639240-04-29Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image