2017-01-20 12:11

ULTIMA ORA


Lista noilor miniştri a fost aprobată, dar fără Economie

 |  08:00
Lista noilor miniştri a fost aprobată, dar fără Economie

Lista noilor miniştri a fost aprobată de către premierul desemnat Mihai Răzvan Ungureanu şi liderii coaliţiei, dar fără să fie stabilită şi persoana care va prelua Ministerul Economiei. Totodată, a fost aprobat şi programul de guvernare al noului Cabinet.

După ce Andreea Paul Vass a anunţat, marţi seară, că a refuzat nominalizarea pentru portofoliul Economiei, propunerile PDL pentru miniştrii Cabinetului Ungureanu, potrivit unor surse din partid, au rămas la Gabriel Berca, Cristian Petrescu, Alexandru Nazare, Stelian Fuia, Cătălin Baba, Răzvan Mustea, Claudia Boghicevici şi Bogdan Drăgoi, în condiţiile în care Cătălin Predoiu ar urma să conducă în continuare Ministerul Justiţiei, iar Leonard Orban - Ministerul Afacerilor Europene. UNPR şi UDMR nu au anunţat modificări pentru portofoliile deţinute.

"A fost aprobat programul de guvernare şi lista cu miniştri, dar fără Vass. Pentru protocolul solicitat de UDMR, vor mai fi discuţii", au declarat surse participante la şedinţa coaliţiei.

Pentru susţinerea noului Guvern, UDMR ridică însă condiţii dorind încheierea unui protocol al coaliţiei pe 2012, care să se refere inclusiv la Facultatea de Medicină de la Mureş şi Autostrada Transilvania.

Premierul desemnat va anunţa miercuri dimineaţă lista miniştrilor care vor forma noul Guvern, scrie Mediafax.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-01-05

TAGURI: Andreea_Paul_Vass, guvern, lista, ministrii, UngureanuComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image