2018-12-14 15:01


UPDATE. Guvernul Ponta a fost validat!

 |  16:27
UPDATE. Guvernul Ponta a  fost validat!

UPDATE, ora 19.48. Votul s-a încheiat. 284 de parlamentari au votat pentru Guvernul Ponta, 92 de voturi au fost împotriva, ceea ce înseamnă că noul Cabinet a trecut.

UPDATE, ora 19.05. A început votul pentru învestitură. Pentru a fi instalat la Palatul Victoria, Guvernul Ponta trebuie să fie votat de 231 de parlamentari.

UPDATE, ora 19.00. Călin Popescu-Tăriceanu (PNL):

- ”În ianuarie 1990, când nişte băieţi de la Securitate aruncau cu roşii în curtea ambasadei Ungariei, am mers cu câţiva studenţi pentre a ne cere scuze pentru acest gest pentru că aşa am simţit că este nevoie să ne arătăm respectul petnru comunitatea maghiară”.

UPDATE, ora 18.55. Elena Udrea (PDL):

- ”Domnule Ponta, vă rog să nu vă faceţi griji, veţi avea sigur opoziţie la PDL. Să vă îngrijoraţi cum împărţiţi leadershipul în USL, între dv., Crin Antonescu şi Dan Voiculescu”

- ”Ştiu mai bine decât dv. ce înseamnă guvernarea. Experienţa dv a fost scurtă şi oricum nu veneaţi la şedinţe”.

UPDATE, ora 18.50. Premierul desemnat Victor Ponta:

- ”În România încep astăzi o mulţime de schimbări. În timp ce notam, m-am lămurit că nici domnul Blaga, nici doamna Udrea nu vorbeau cu mine. Se luptau care să fie liderul opoziţiei din România. Doamnei Udrea nu am să-i răspund. De altfel, a contribuit mult la instaurarea unui guvern USL”

- ”Domnule Blaga, când vorbim de legitimitate, fiecare are momentele din trecut de care se poate ruşina. Acum deţineţi funcţia de preşedinte al Senatului pe care, ca secretar general al PDL, aţi fost de acord în protocolul cu PSD să aparţină acestui partid”

- ”Criticaţi numirea domnului Corlăţean pe criteriul că este om politic. Vă rog să-mi spuneţi, în public sau particular, dacă nu credeţi că domnul Corlăţean va fi un ministru mai bun decât Monica Macovei. Eu ştiu răspunsul dv., poate îl spuneţi şi public”

- ”Domnul Kelemen, nu puteţi spune că eu sunt antimaghiar, dar acum chiar cred că locul UDMR este în opoziţie acum şi nu este nimic antidemocratic în România”

- ”Nu am pus în programul de guvernare un capitol pentru minorităţi pentru că astăzi am semnat un acord cu grupu minorităţilor şi acest acord va deveni parte a programului de guvernământ. Vom adopta Statutul minorităţilor, dar în conformitate cu normele europene”

- ”Domnule Frunda, sper că nu îmi cereţi să încalc o hotărâre judecătorească prin care se spune că până pe 5 decembrie nu se înfiinţează facultate maghiară la UMF Târgu Mureş”.

UPDATE, ora 18.35. Elena Udrea (PDL):

- “În virtutea speranţelor puse de români în dumneavoastră, mi-aş dori să puteţi pune în aplicare promisiunile făcute anterior, domnul Ponta: dublarea pensiilor şi salariilor, un milion de noi locuri de muncă, absorbţia 100% a fondurilor europene, construirea 3.000 km de autostradă într-un an. Mi-aş dori să trăiesc în acea ţară în care totul se face fără costuri, peste noapte”

- ”Programul de guvernare cu care veniţi azi arată că aţi uitat deja ce aţi promis, dar vă felicit că aţi renunţat la orgolii şi aţi preluat în cea mai mare parte programul de guvernare al PDL şi sper să fiţi capabil să îl aplicaţi”

- ”Acum acest guvern arată a fi făcut de către domnul Voiculescu, la Grivco. Unii dintre ei sunt apropiaţi ai acestuia. Vă rog, domnule Ponta, nu-l faceţi pe Felix mai deştept decât este. Nu-i daţi pământurile României”

- ”Îmi doresc să înţelegeţi că din 2004 presa a rămas liberă. Am încrederea că nu vă veţi erija în protector al trustului domnului Voiculescu. Sper că nu veţi aproviziona cu publicitate televiziunea domnului Voiculescu. Sper că nu-l veţi aresta pe procurorul care a instrumentat dosarul domnului Năstase, după cum mai aveţi în guvern oameni care cereau Rodicăi Stănoiu să rezolve anumite dosare”

- ”Aveţi obligaţia să continuaţi pe drumul creşterii economice. Vă cer să acţionaţi responsabil, să nu sacrificaţi interesul naţional doar pentru că este an electoral, aşa cum aţi făcut de fiecare dată când aţi fost la putere”

- “Noi nu vom trage chiulul invocând greve parlamentare doar pentru a bloca instituţiile statului”.

UPDATE, ora 18.20. Frunda Gyorgy (UDMR):

- “Marele meu regret este că noi, UDMR suntem parteneri loiali şi serioşi când suntem în coaliţie cu dumneavoastră. Când sunteţi în opoziţie, ne atacaţi. Nu puteţi renunţa la arma naţionalismului”

- “Când aţi venit la Congresul UDMR, domnule Ponta, aţi spus că drepturile câştigate nu se confiscă”.

UPDATE, ora 18.10. Crin Antonescu (PNL):

- “Sper ca la capătul mandatului limitat să fim cu fruntea la fel de sus, cum stăm acum”

-”Domnul preşedinte Kelemen, printre lucrurile pe care le discut cu domnul Ponta sunt şi lucruri care privesc comunitatea maghiară. Suntem gata să discutăm orice problemă stringentă a unei minorităţi din România (…) Când domnul Ponta vorbeşte despre respectarea legii pe care dvs aţi încălcat-o la guvernare, vorbeşte în egală măsură şi de spre maghiari şi despre români. Dacă există şi o altă urgenţă în afara de dreapta abrogare a unei Hotărâri de Guvern abuzive pe care aţi dat-o, suntem gata să o discutăm”

- “Domnule Ponta, programul guvernului dumneavoastră este şi programul meu şi al PNL”

- “Opoziţia este o instituţie de care toţi avem nevoie şi pe care trebuie să o respectaţi. Îmi doresc ca şi domnul Kelemen Hunor să ajungă măcar la doza de seriozitate pe care au dovedit-o colegii de la UNPR”.

UPDATE, ora 17.50. Călin Popescu Tăriceanu (PNL):

- “Nu credeţi, domnilor colegi de la UDMR, că mergeţi spre un drum care duce la segregare şi separatism? (...) Nu cred că aveţi a vă teme pentru viitor”

- ”Constat atitudinea total diferită atitudinea primului-ministru faţă de atitudinea umilă din ultimii trei ani şi jumătate în relaţia cu FMI. Vă felicit, domnule prim-ministru, pentru că această atitudine iată că dă roade”

- ”Actuala echipă nu a putut să facă într-o săptămână nici o minune. Nu a trebuit decât să analizeze cifrele şi să aibă curajul să ia decizia pe care guvernul anterior nu a fost în stare să o ia, din motive care nu mai au nicio relevanţă”

- ”În sfârşit, după 3 ani şi jumătate, avem un prim-ministru de-adevăratelea. Azi îi încetează mandatul de prim-ministru lui Traian Băsescu. Românii merită o altă guvernare, una mai receptivă şi care să le redea mândria de a fi cetăţeni ai acestei ţări”.

UPDATE, ora 17.40.  Varujan Pambuccian (minorităţi):

- “Ne veţi avea parteneri în tot ce înseamnă menţinerea stabilităţii macroeconomice a României, în ceea ce înseamnă oferirea de măsuri care să facă uşor de trecut perioada de criză care se va adânci. Nu ne veţi avea parteneri în niciun fel de lupte politice”

- “Încep să apară partide cu direcţie clar fascistă în ţări din Europa. Credem că minorităţile naţionale sunt primele în aceste situaţii pentru păstrarea democraţiei, a economiei libere. Dacă noi vom cădea, următoarea victimă va fi întreaga populaţie. (...)  Sper să nu urmăm trendul sud-european şi cel sud-vestic al Europei”.

UPDATE, ora 17.30.Eugen Nicolicea (UNPR): “În conformitate cu protocolul dintre UNPR şi USL, grupul nostru parlamentar va vota acest guvern”.

UPDATE, ora 17.25.  Kelemen Hunor e prezentat poziţia UDMR:

- “Programul guvernului Ponta nu schimbă nimic fundamental faţă de guvernul Ungureanu. Însă există o schimbare radicală faţă de toate guvernele postdecembriste. Este o îngrijorătoare schimbare de paradigmă faţă de minorităţile naţionale”

- ”Aveţi în faţă primul program de guvernare care nu conţine niciun capitol privind minorităţile. Nu există nicio frază, niciun cuvânt rătăcit în alte capitole despre minorităţi”

- ”Este un mesaj puternic, clar, fără echivoc, ce nu poate fi interpretat decât prin faptul că guvernul se întoarce în cea mai neagră perioadă a secolului trecut, de negare a existenţei noastre”

- ”Autonomia universitară nu poate fi o scuză pentru nerespectarea legii”

- “Mesajul guvernului USL este foarte clar. Voi, minorităţile naţionale, maghiarii, germanii, evreii, turco-tătarii (...) nu contaţi. Nu existaţi! Voturile voastre sunt necesare, dar nu meritaţi atenţia USL”

- “Maladia migraţiei parlamentare trebuie eradicată”.

UPDATE , ora 17.20.  Puiu Haşotti (PNL) a răspuns acuzelor venite din parte PDL:

- ”Aţi jupuit românii cu taxe şi impozite mai rău ca pe vremea fanarioţilor, dar asta nu este o grea moştenire”

- ”Aţi vorbit, domnul Blaga, despre traseism. PDL este expresia traseismului. În 2007, când jumătate din PNL a plecat la PD, aceia erau eroi?”

- ”Parlamentul nu va mai fi un ghişeu în care Guvernul va veni să depună legi, că la comisii vor veni măcar secretari de stat, nu secretarele miniştrilor”

- ”Domnul Videanu a spus ieri că <<garda moare, dar nu se predă>>. Da, PDL moare, dar nu se predă. Va face opoziţie solidă. Cât timp, nu ştim”.

UPDATE, ora 17.05. Valeriu Zgonea (PSD)  declarat:

- ”Nu trebuie să copiem ce au făcut pedeliştii. Trebuie să învăţăm din greşelile noaste din trecut şi din ceea ce au făcut pedeliştii”

- ”Diferenţa dintre un guvern Boc sau Ungureanu şi guvernul Ponta este o Românie normală”.

UPDATE, ora 17.00.Vasile Blaga, preşedintele Senatului, a prezentat poziţia PDL faţă de Guvernul Ponta.

- “Aţi contestat fosta coaliţie de guvernare şi aţi spus că UNPR nu a intrat legal în Parlament. Astăzi cereţi un vot de încredere în urma unei majorităţi create în urma unui protocol cu UNPR”

- “Aţi declarat că vă puneţi garant pentru cinstea şi onestitatea oamenilor din Cabinetul dumneavoastră. Dupa numai câteva zile aţi renunţat la două propuneri. Din păcate, se regăsesc în Cabinetul dumneavostră încă patru propuneri contestate”

- “Programul dumneavostră de guvernare arată că nu aveţi o viziune strategică de guvernare”

- Adesea regăsim formulări de genul <<identificarea şi sistematizarea direcţiilor optime de acţiune pentru a eficientiza>>, formulare pompoasă care arată că nu ştiţi ce aveţi de făcut

- “Spre deosebire de Guvernele Boc şi Ungureanu, vă propuneţi să fiţi <<disciplinaţi bugetar>>. Vă rog să spuneţi la ce acte de indisciplină bugetară aţi fost părtaşi în 2008 şi 2009?”

- “Spuneţi că politicile fostelor Guverne nu au fost bune, dar acestea vor fi continuate prin acordurile cu FMI, BM şi CE. În mai multe domenii, continuaţi politicile fostei guvernări”

- “În ce priveşte justiţia şi integritatea, există o adâncă prăpastie între discursul şi acţiunile USL şi ceea ce este pe hârtie”

- “În agricultură şi dezvoltare rurală, măsurile propuse sunt incomplete. Trebuie să vă spun că, în ceea ce priveşte turismul, toate programele propuse există deja”

- “Nu vom vota lista Guvernului”.

Şedinţa comună a Parlamentului în care se aşteaptă votul de învestitură pentru Cabinetul Ponta a început. La lucrări sunt prezenţi 247 de parlamentari din totalul de 460. în comisiile parlamentare de specialitate care i-au audiat. Victor Ponta îşi prezintă programul de guvernare şi lista Cabinetului în faţa Parlamentului. Va urma apoi votul secret cu bile.

Citiţi mai jos principalele declaraţii ale lui Victor Ponta:

- “Am fost întrebat dacă am emoţii, am spus că da. Orice şef de guvern care vine în faţa Parlamentului trebuie să aibă emoţii. Am emoţii pentru că sunt convins că azi putem începe o schimbare fundamentală pentru soarta României. Sunt prima persoană desemnată să ocupe funcţia de prim ministru care şi-a serbat majoratul după 1989. Am crescut în democraţie”

- “În cele câteva zile de la momentul desemnării mele, am încercat să prezint un program de guvernare, o echipă de miniştri care să îndeplinească programul şi am reuşit să negociem o scrisoare de intenţie şi un acord cu instituţiile internaţionale care să dea un mesaj clar că România îşi continuă drumul. Vreau să-i mulţumesc domnului Florin Georgescu”

- “Am încheiat un acord de colaborare cu UNPR. Nu mi-au fost cerute funcţii, avantaje, am discutat despre proiecte care, din punct de vedere ideologic, sunt perfect compatibile. Vreau să mulţumesc grupului minorităţilor. Le mulţumesc colegilor din USL care au avut încredere în mine”

- “Nu ascund intrenţia USL de a câştiga următoarele alegeri. Voi solicita azi votul Parlamentului şi-l voi respecta, indiferent care este acesta”

- „Am considerat extrem de util ca un ministru delegat pentru Administraţie să pună umărul la organizarea corectă a alegerilor care urmează (...) Prezint azi o structură cunoscută din punct de vedere al portofoliilor. După alegeri vrem să venim cu o structură mai puţin birocratică”

Obiectivele fundamentale ale Guvernului Ponta:

- “Ne propunem o schimbare de atitudine, direcţie şi de oameni, acolo unde e cazul. Îmi doresc să arăt că poate exista un dialog cu Guvernul României, că avem mai multă deschidere şi că suntem mult mai disponibiliă să ascultăm vocea opiniei publice şi a mass media”

- “Oricare dintre miniştri, dacă va fi considerat o vulnerabilitate, îi voi solicita să părăsească Guvernul”

- “Prioritatea zero este respectarea legilor. Cred că România are o mare nevoie de a-şi respecta legile şi regulile”

- “Consider că activitatea Guvernului trebuie să fie influenţată de deciziile care se iau în structura Guvernului. Guvernul pe care-l voi conduce va fi condus doar de la Palatul Victoria, nu de la Cotroceni sau de la orice alt sediu în afară de Guvernul României”

- “Îmi propun să procedăm cât mai rapid la repararea măsurilor care au produs inechităţi sociale”

- “Doresc să prezentăm o viziune economică şi fiscală clară”

- “Viitorul Guvern trebuie să se preocupe de protejarea resurselor naturale”

- “Vrem să renegocien şi să oprim contractele bilaterale cu "băieţii deştepţi". Ministrul Economiei va avea ca sarcină acest obiectiv”

- “Funcţiile politice, miniştrii secretar se stat vor fi ocupate de persoane numite de USL. Nu cred că trebuie să-i schimbăm pe unii numiţi politic cu alţii numiţi politic”

- “Referitor la continuarea MCV, am stabilit să acordăm toată atenţia pentru a ne respecta angajamentele şi pentru a dovedi că vrem o justiţie corectă şi eficientă”

- “Un obiectiv fundamental îl reprezintă organizarea corectă a localelor şi a parlamentarelor. Am propus în fruntea MAI o persoană cu experienţă, care are obligaţia organizării de alegeri corecte. Sper ca şeful de campanie al Opoziţiei - Blaga - să coonstate că Rus a rămas acelaşi om corect”

- “Intenţionez să ne respectăm toate obligaţiile asumate pe plan internaţional de precedentele guvernări. Voi milita pentru o dezvoltare a relaţiei fundamentale pentru România cu Rep. Moldova şi continuarea lucrurilor bune în ceea ce priveşte Guvernul cu cei aflaţi în Diaspora”

- “Sper, odată cu alegerea unui nou preşedinte în Franţa, că vocea României va fi mai uşor auzită”

- “Am propus în vederea ocupării portofoliilor din structura guvernului persoane care să îndeplinească următoarele criterii: experienţă profesională, integritatea şi corectitudinea dovedită în exercitarea funcţiilor publice”

- “Puncte din programul de guvernare care se referă la ceea ce noi am criticat în moţiunea de cenzură: Decizia fostului guvern referitoare la UMF Tg. Mureş - am criticat-o şi instanţa de judecată a decis suspendarea înfiinţării sale”

- “Fondul de rezervă al Guvernului - am criticat modul în care Guvernul Ungureanu a cheltuit 170 mil euro pentru a finanţa campania unor aleşi locali. Mă angajez ca foondul de rezervă să nu mai fie folosit pe criterii politice, nu pentru campanie electorală. Vom încerca să recuperăm aceşti bani şi să-i folosim acolo unde e neapărată nevoie, la reîntregirea pensiilor şi a salariilor”

- “Problema restituirilor - Ministerul Justiţiei va avea în coordonare toate instituţiile implicate în această problemă a României, în aşa fel încât să arătăm că nu există categorii diferite de cetăţeni, cei care se mişcă repede şi cei pentru care nu mai sunt bani”

- “Ceea ce am promis în programul de guvernare vom pune în practică în următoarele 6 luni apoi vom veni în faţa românilor pentru a da socoteală sau pentru a cere un mandat nou”

- „Toate ministerele şi autorităţile vor face în 30 de zile un audit intern şi vor prezenta public situaţia observată. Consider că cei care au greşit politic, cei care au încălcat legea trebuie să răspundă în faţa legii”

- “M-am angajat în această sarcină conştient. Vin şi vă spun dvs. că am încredere că se poate guverna altfel în România. Pentru mine, adoptarea moţiunii şi votul de azi îmi vor rămâne în memorie”

- “Aş vrea să guvernez România pentru oameni care au curaj, care au nevoie de sprijin şi care au foarte multă demnitate. Am încredere că echipa va face faţă cererilor. Vă cer votul de încredere pentru programul de guvernare şi pentru lista de miniştri care v-a fost transmisă”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639563-06-30

TAGURI: guvern, victor_ponta, parlament, vot, investit
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


NIKI
07 Mai 2012

Inca o prostie marca Ponta, ca tot ce vine de la el de altfel!! Elena Udrea a facut mai mult decat veti face voi in ani de zile!!
DING BANG
07 Mai 2012

USL sub nicio forma nu va reusi sa faca ceva, doar sa cheltuie pana in toamna toti banii de la Guvern pentru ca au facut acele promisiuni populiste de cresteri aberante ale salariilor si pensiilor, toate acestea pentru scopul de a castiga alegerile parlamentare si de a fi la putere chiar daca ar saraci banii statului!!
OLGA
07 Mai 2012

Maimutoiul asta de Ponta o sa dea din colt in colt cand va vedea ce inseamna sa guvernezi o tara, nu stie el ce responsabilitate are pe umeri! Cu PDL macar eram pe o linie de plutire, cu USL-istul asta sarlatan ne vom duce pe apa sambetei!!
ALIN
07 Mai 2012

nu va reusi sa faca nimic...nu cred in nimic din ce se intampla in noul guvern
ALINA
07 Mai 2012

ponta nu are ce sa faca o sa se ingroape in minciunile lui..cum ne asteptam toti,ce poate face un om de nimic,un hot?
ARABELA
07 Mai 2012

Ponta nu are suficient creier cat sa duca tara asta la standarde europene, o sa vedeti voi!
CREATA
07 Mai 2012

Pontanel-Scutecel este precum un cocos ce se umfla in pene acum ca se vede la putere. In sinea lui ar vrea sa dea bir cu fugitii pentru ca nu poate tine in frau caderea economica a tarii, deja o luam pe aratura. Lasa acel scaun pentru cineva cababil, fii amabil si da-ti singur DEMISIA!
FLORI
07 Mai 2012

ponta nu are nimic de zis in fata lui Udrea deoarece stie foarte bine ca este mult deasupra lui..
CRISTIANA
07 Mai 2012

ce a facut ponta ? a promis,dupa si-a retras promisiunile...asta da dovada de politician adevarat sau cum?
CARMEN
07 Mai 2012

ce ma amuza ponta asta..este atat de prapadit incat nici un cuvant nju poate scoate in fata lui Udrea..n-are replici,n-are creier,n-are nimic.
ADINA
07 Mai 2012

Ponta si toti cei ca el sunt constienti de faptul ca Udrea este o femeie in fata careia nu poti comenta,n-ai replici...este mult superioara lor din toate punctele de vedere.
ANDREI
07 Mai 2012

oare cat va rezista guvernul Ponta? el insusi a recunoscut ca in fata lui udrea nu are replici. stie destul de bine asta ca PDL este si va fi mereu un partid cu autoritate!
MIHAI
07 Mai 2012

nimeni nu va guverna atat de bine cum a guvernat Boc...datorita PDL-ului suntem cunoscuti international!
IONUT
07 Mai 2012

daca ponta crede ca se va descurca atunci sa-l ajunte Dumnezeu sa faca totul asa de bine asa cum guvernat PDL! desi sincer ma indoiesc
DANIEL
07 Mai 2012

dintotdeauna USL-ISTII si-au aratat prostia mareata pe care o detin!!! ponta nu va fi in stare de guverneze asa cum trebuie
MADA
07 Mai 2012

ha ha ha ...USL-istii s-au speriat...nu stiu ce sa mai zica in prezenta PDL-istilor!!!
ANDRA
07 Mai 2012

inca o dovada clara a faptului ca Ponta a ratat ocazia de a arata ca nu-i este teama de udrea si putea da o replica pe masura celor spuse in discurs de elena. este greu sa ataci un guvern care a salvat tara de criza,este greu sa ataci un ministru ca udrea care a demonstrat prin fapte ca fiind cel mai harnic ministru si cel mai agil. s-a dovedit ca tot ea a atras si cele mai multe fonduri eurepene . orice atac adus la adresa ei nu este decat rautate ,invidie si complexul de inferioritate vizavi de acest politician adevarat.
RAZVAN
07 Mai 2012

n-are nicio credibilitate Ponta. Ne promite marea cu sarea, se considera deja erou national
BORIS
07 Mai 2012

elanul uslist nu miroase a bine.. o data cu venirea comunistilor la putere situatia se va schimba mult in rau, iar intreaga tara va avea de suferit
NEXT
07 Mai 2012

mafiotii astia uslisti nu fac decat sa se bazeze pe niste sondaje comandate tot de ei, in care procentajele sunt total eronate. Ponta niciodata nu va fi capabil sa conduca un guvern format din niste ministri hoti, corupti, certati cu legea
MARIO
07 Mai 2012

toata sleahta asta uslista isi propune sa ne duca de nas pan la alegerile din toamna. Ne promit reintregiri si taxe scazute, tva mai mic , dar numai poporul naiv pune botul la asa ceva
MASTER
07 Mai 2012

creatia odioasa a lui Iliescu si Nastase se afla intr-o pozitie pe care a evitat-o in trecut la propunerea lui Base. Nu e capabil nici acuma sa duca pan’ la capat o asemenea responsabilitate
RUMBURAK
07 Mai 2012

Categoric Ponta nu are dreptate – inca o dovada ca are aceasta obsesie fata de omul poilitic Udrea, inca o dovada ca este frustrat si chiar daca in acest moment este premier cu acte in regula stie ca vor urma 7 luni de cosmar! De ce acest cosmar?? Simplu: toate promisiunile populiste nu sunt sustenabile de economia pe care o avem astazi, chiar daca suntem pe crestere de 1.5 procente nu este suficient si pentru mariri de salarii dar si pentru investitii.
CREATA
07 Mai 2012

Sa nu uitam ca Ponta a fost format ca politician de Iliescu si Nastase. El nu poate gandi ca un capitalist, stiind ca Ponta si clica comunista uraste NATO, uraste UE si iubesc Moscova. Sa nu uitam ca Ponta este rusofil!
FRATIMAN
07 Mai 2012

Aparenta ignorare din replica lui Ponta a fost una falsa. A preferat sa ii raspunda lui Blaga, chipurile, ignorand discursurile Elenei Udrea. V-ati intrebat de ce? Simplu! Udrea a avut un discurs pragmatic, la obiect si usor de verificat cand a spus despre tot ceea ce a facut ea la minister. Aici as dori sa va spun ca proiectul de guvernare al USL este preluat exact de la A-Z de la PDL! Inclusiv PNDI infiintat de Udrea strict pentru dezvoltarea infrastructurii. Incet incet guvernul Boc va fii reabilitat si i se vor recunoaste meritele!!
GICU
07 Mai 2012

Ponta a esuat inca o data de a fi barbat in fata politicianului Udrea, ocolind-o din motive clare. Nu a avut cu ce sa o contraatace, argumentele lipsindu-i cu desavarsire. A preferat doar sa bajbaie cateva cuvinte la cele spuse de Blaga in discurs.
Random imageUltimele stiri


loading...