2016-12-07 12:40

ULTIMA ORA


Locomotiva unui tren a luat foc la Orăştie

 |  09:15
Locomotiva unui tren a luat foc la Orăştie

Locomotiva unui tren rapid internaţional cu nouă vagoane a luat foc la Orăştie. Mecanicul a reuşit să limiteze extinderea focului până la intevenția a două echipaje de pompieri.

Trenul venea de la Budapesta şi mergea la Bucureşti.

"Incendiul a fost lichidat. Personalul care a deservit locomotiva a îndepăratat-o la 50 de metri de garnitură. Pompierii au lichidat destul de repede focul. Mecanicul locomotivei este în siguranţă, el a reuşit să limiteze, în prima faţă, extinderea focului. Călătorii sunt în vagoane. Reprezentanţii CFR speră ca într-o jumătate de oră să aducă o locomotivă diesel care să preia garnitura", a declarat reprezentant ISU Hunedoara, potrivit .

Deocamdată autoritățile nu au identificat cauzele incendiului.

Niciun pasager nu a fost rănit.  


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-10-02

TAGURI: Orăștie, locomotivă, incendiuComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Accident feroviar în triajul Gării Arad. O locomotivă a lovit o garnitură de cisterne cu motorină Un accident feroviar a avut loc, miercuri dimineaţă, în triajul Gării Arad, unde o locomotivă... 23 Noi 2016 | (0)
Povestea unui copil de șase ani care și-a salvat frațiorii dintr-un incendiu O tragedie a fost oprită de un copil de șase ani din localitatea vasluiană Vutcani care și-a... 05 Dec 2016 | (0)