2017-01-21 19:38

ULTIMA ORA


Locuitori evacuați datorită răsturnării unei cisterne cu GPL pe DN 1

 |  07:31
Locuitori evacuați datorită răsturnării unei cisterne cu GPL pe DN 1

Locuitorii din localitatea Puchenii Moşneni, județul Prahova, au fost evacuaţi marţi seară, pe o rază de 300 de metri, după ce s-au constatat scurgeri uşoare de combustibil, în urma răsturnării unei cisterne cu şase tone de GPL.

Cisterna s-a răsturnat marţi seară pe DN 1, în localitatea Puchenii Moşneni, rupând un stâlp electric şi lovind clădirea unei farmacii din zonă.

Poliţişti, lucrători ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă şi jandarmi se află la faţa locului, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, Dan Radu, iar traficul rutier a fost blocat pe DN 1, între Bucureşti şi Ploieşti la kilometrul 44, şi deviat pe străzile adiacente pentru a se evita orice risc în cazul unei eventuale deflagrații.

O altă cisternă a ajuns la faţa locului pentru a transfera gazul lichefiat din maşina răsturnată, iar lucrătorii ISU au îndepărtat bateriile de la acumulatori şi au format un covor de spumă în zonă, după ce au fost sesizate scurgeri uşoare de combustibil din cisterna avariată, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova, Marina Dinu. Nu a fost înregistrată nicio victimă, dar şoferul cisternei a fost transportat la spital, fiind în stare de şoc, potrivit Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-12-10

TAGURI: DN1, cisternă, evacuațiComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image