2017-01-20 20:07

ULTIMA ORA


Lucescu consideră că a fost lovit intenţionat

 |  10:44
Lucescu consideră că a fost lovit intenţionat

Mircea Lucescu, operat ieri la Spitalul Universitar din Bucureşti, susține că vatmanul l-a lovit intenţionat și că ar fi putut evita accidentul petrecut vineri.

Lucescu este de părere că vatmanul, care putea evita accidentul, a provocat intenţionat coliziunea. "Tramvaiul putea evita coliziunea! L-am zărit de la zeci de metri distanţă şi mi-am imaginat că va frâna. Să mă ierte Dumnezeu, dar parcă a vrut să dea peste mine!", a declarat antrenorul.

Lucescu a fost transportat la Spitalul Universitar, după ce maşina condusă de acesta a fost lovită de un tramvai și a ricoşat apoi într-un alt automobil care circula regulamentar pe sens contrar.

Ajuns la spital, antrenorul fost supus unei intervenţii chirurgicale pentru îndepărtarea din cavitatea toracică a unei cantităţi mari de lichid acumulată sub dren, scrie realitatea.net.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-11-17

TAGURI: Mircea_Lucescu, accidentComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

ELENA
09 Ian 2012

Domnule Dunareanu, dumneavoastra personal v-a relatat asa domnul Lucescu ? Eu nu cred. Nici un om onest nu cred ca poate spune asa ceva. Pacat.............
CAMPI
09 Ian 2012

Sigur musiu, tramvaiul trebuia sa-ti ceara voie sa treaca pe acolo... Alo, Politia, romanii intregi la minte ar dori sa stie daca i-ati suspendat permisul de conducere lui Lucescu dupa accidentul respectiv! Si... Stimata Redactie, ni s-a aplecat de stirile despre starea lui Lucescu.

Adauga un comentariu

Random image