2016-10-25 01:18

ULTIMA ORA


Lucescu refuză 20 de milioane de euro de la Chelsea pentru Willian

 |  12:26
Lucescu refuză 20 de milioane de euro de la Chelsea pentru Willian

Clubul ucrainean de fotbal Şahtior Doneţk a refuzat o ofertă de 20 de milioane de euro a lui Chelsea Londra pentru mijlocaşul său brazilian Willian, anunţă revista FranceFootball.

'Am primit o ofertă de la Chelsea pentru Willian, evaluată la 20 de milioane de euro, dar jucătorul nu este de vânzare', a afirmat directorul general al campioanei Ucrainei, Serghei Palkin, pentru Sky Sports News.

Antrenorul lui Chelsea, Andre Villas-Boas, a confirmat în weekend că e interesat de Willian. Jucătorul de 23 de ani are contract până în iunie 2014 cu Şahtior, la care evoluează din 2007, conform Agerpres.

Şahtior, echipa lui şi Răzvan Raţ, s-a despărţit recent de un alt mijlocaş brazilian, Jadson, care a semnat cu o formaţie din Ţara Cafelei, Sao Paulo.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-05-10

TAGURI: Willian, lucescu, refuz, chelsea, transferComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Ayrault. Refuzul lui Putin Președintele rus Vladimir Putin „a refuzat să vină să discute despre Siria" la Paris... 12 Oct 2016 | (0)
Lucescu: Lucrul cel mai ruşinos în fotbal - falimentul. Cluburi din România dispar într-o indiferenţă generală Mircea Lucescu, antrenorul formaţiei Zenit Sankt Petersburg, a declarat, duminică seara, că... 10 Oct 2016 | (0)