2016-12-06 18:28

ULTIMA ORA


Lucian Bute renunţă la bani pentru a boxa cu Carl Froch

 |  12:36
Lucian Bute renunţă la bani pentru a boxa cu Carl Froch

Pugilistul român Lucian Bute este gata să renunţe la o sumă importantă din contractul cu Showtine pentru a lupta cu britanicul Carl Froch, finalist al turneului SuperSix, potrivit Realitatea.net.

Bute încasează 6 milioane de dolari din contractul cu Showtime, dar dorinţa de a boxa cu Froch îl va face să renunţe la o parte din aceşti bani. Informaţia a fost confirmată de Jean Bedard, preşedintele lui InterBox, clubul canadian la care este legitimat Bute.

"Din păcate, staţia TV nu are aceeaşi viziune ca şi noi. Vom munci cu sau fără sprijinul televiziunii, chiar dacă vom încasa mai puţini bani. Froch este oponentul pe care îl dorim!", a afirmat Bedard.

Meciul Bute-Froch ar urma sa aibă loc pe 14 aprilie, în Canada, deşi americanii de la Showtime ar fi dorit ca românul să boxeze cu Andre Dirrel.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-06-25

TAGURI: lucian bute, carl frochComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Reacția lui Lucian Bute după ce a scăpat de suspendarea pentru dopaj Pugilistul Lucian Bute a primit una dintre cele mai bune vesti dupa jumatate de an. Comisiile... 27 Noi 2016 | (0)
Boxerul român Lucian Bute a scăpat de suspendare Boxerul român Lucian Bute, fost campion mondial la supermijlocie, a scăpat de suspendare şi... 25 Noi 2016 | (0)