2017-01-18 14:42

ULTIMA ORA


MAE critică site-ul Partidului pentru Libertate din Olanda

 |  08:58
MAE critică site-ul Partidului pentru Libertate din Olanda

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) critică site-ul Partidului pentru Libertate (PVV) din Olanda ca având un caracter discriminatoriu la adresa muncitorilor din Europa Centrală şi de Est.

'Ministerul Afacerilor Externe a transmis deja instrucţiuni Ambasadei României la Haga în vederea efectuării unor demersuri ferme pe lângă autorităţile olandeze pentru a exprima dezacordul puternic cu privire la lansarea de către partidul PVV din Olanda a unei pagini Internet, având caracter discriminatoriu la adresa lucrătorilor din Europa Centrală şi de Est, inclusiv români. Acest demers include şi solicitarea ca autorităţile olandeze să adopte măsuri în consecinţă, având în vedere caracterul vădit discriminatoriu, care încalcă normele europene în vigoare', se precizează într-un comunicat al MAE.

Site-ul Partij voor de Vrijheid (Partidul pentru Libertate), care conţine o serie de afirmaţii discriminatorii şi defăimătoare la adresa muncitorilor străini, a lansat o platformă online prin intermediul căreia cetăţenii pot depune plângeri împotriva imigranţilor români, bulgari şi polonezi, informează Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-01-17

TAGURI: MAE, PVV, Olanda, siteComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image