2017-01-21 04:14

ULTIMA ORA


Mai mult de 16.000 de elevi sunt aşteptaţi la Parada Elevilor Bucureşteni

 |  12:51
Mai mult de 16.000 de elevi sunt aşteptaţi la Parada Elevilor Bucureşteni

Peste 16.000 de elevi sunt aşteptaţi, duminică, să participe la Parada Elevilor Bucureşteni, eveniment organizat cu prilejul Zilelor Bucureştiului începând cu ora 16.40, în Piaţa Constituţiei.

La paradă va participa şi primarul general, Sorin Oprescu, informează, duminică, municipalitatea.

Parada Elevilor - ajunsă la cea de-a treia ediţie - este organizată de Primăria Capitalei, prin Centrul de Proiecte şi Programe Educaţionale şi Sportive pentru Copii şi Tineret, împreună cu Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti şi Şcoala Democraţiei.

Parada va începe în faţa Sălii Palatului, unde participanţii sunt aşteptaţi de la ora 15.00, şi va urma traseul Calea Victoriei, Splaiul Independenţei, Bulevardul Unirii. Manifestarea se va încheia în Piaţa Constituţiei, unde elevii vor asista la un concert susţinut de Andreea Bălan, Alex Velea, Andreea Bănică şi Connect-Rh, informează Mediafax.

Parada Elevilor este organizată în cadrul Zilelor Bucureştiului, organizate de ArCuB - Centrul de Proiecte Culturale al Primăriei Municipiului Bucureşti, cu ocazia împlinirii a 552 de ani de atestare documentară a oraşului. Manifestările au început vineri şi se vor încheia duminină seară, fiind vorba de mai multe evenimente, la care publicul are acces gratuit, desfăşurate în Centrul istoric, Parcul Herăstrău şi Piaţa Constituţiei.

Pe parcursul întregii zile de duminică, ArCuB animă Piaţa Constituţiei printr-un concert special dedicat liceenilor din Bucureşti şi tuturor tinerilor care vor trece prin Capitală, de Zilele Bucureştiului.

Seara de duminică va transforma spaţiul în "Piaţa îngerilor", printr-un spectacol inedit adus din Franţa de compania de teatru de stradă Lea Studios de Cirque.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-08-17Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

TEODOR
18 Sep 2011

De ce nu si o parada a liceenilor bucuresteni?Daca imi aduc bine aminte,elevii au fost alaturi de Sorin Oprescu si la inaugurarea Basarabului.Nu am stiut ca sunt atatia elevi in liceele bucurestene!

Adauga un comentariu

Random image