2016-12-10 22:37

ULTIMA ORA


Mai mulți ofițeri din conducerea Poliţiei Buzău au demisionat în bloc

 |  08:06
Mai mulți ofițeri din conducerea Poliţiei Buzău au demisionat în bloc

Seful Poliţiei municipiului Buzău şi încă patru ofiţeri din cadrul conducerii acestei structuri au cerut marţi eliberarea din funcţii.

Comisar şef de poliţie Ionescu Relu, şeful Poliţiei municipiului Buzău, subcomisar de poliţie Stanciu Cristinel, adjunct al şefului Poliţiei municipiului Buzău, comisar şef de poliţie Irimia Ioan, adjunct al şefului Poliţiei municipiului Buzău, comisar şef de poliţie Şerbulea Marian, şeful Biroului Rutier din cadrul Poliţiei municipiului Buzău şi comisar şef de poliţie Cristian Marian, şeful Biroului Ordine Publică din cadrul Poliţiei municipiului Buzău, au solicitat eliberarea din funcţie, potrivit Compartimentului Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău.

Cei cinci ofiţeri au fost puşi la dispoziţia Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău, urmând a îndeplini sarcini şi atribuţii stabilite prin dispoziţia şefului inspectoratului, în conformitate cu prevederile legale în vigoare.

Demisia acestora survine în urma bilanţului pe 2011 efectuat de conducerea IPJ Buzău, dar și după sinuciderea unui ofiţer în sediul instituției, informează Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639553-10-16

TAGURI: poliția, ofițeri, BuzăuComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Buzău. Şofer prins conducând cu 185 de kilometri/oră pe DN 2 E85 IPJ Buzău a anunţat că un şofer în vârstă de 32 de ani din Bucureşti a fost surprins prins... 25 Noi 2016 | (2)
Accident mortal pe DN2, traficul e îngreunat Un accident soldat cu un mort și o persoană grav rănită a avut loc luni seară, în zona Crucea... 21 Noi 2016 | (0)