2018-12-16 10:23


Mandat de arestare prelungit cu 60 de zile pentru Bercea Mondial

 |  13:59
Mandat de arestare prelungit cu 60 de zile pentru Bercea Mondial
SanduAnghel, cunoscut drept Bercea Mondial, rămâne în arestul Inspectoratului dePoliţie a Judeţului (IPJ) Olt, după ce magistraţii Tribunalului Olt au dispusmenţinerea mandatului de arestare preventivă, pe care l-au prelungit cu 60 dezile.

MagistraţiiTribunalului Olt au dispus, vineri seară, menţinerea în arest a lui SanduAnghel, zis Bercea Mondial, după ce procurorii Parchetului de pe lângă Curteade Apel Craiova l-au trimis în judecată pentru tentativă de omor calificat,ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice,instigare la mărturie mincinoasă neurmată de executare, şi portul cuţitului,fără drept, în locuri şi împrejurări în care s-ar putea primejdui viaţa oriintegritatea corporală a persoanelor.

"S-a decis menţinerea arestării preventive cu încă 60 de zile, însă în acesttimp poate să facă orice cerere de eliberare sub control judiciar dacă doreşte", a declarat judecătorul Cosmin Mitrache.

Potrivitîncheierii Tribunalului Olt, completul care a judecat menţinerea măsuriiarestării preventive a constatat că "temeiurile care au determinat aceastămăsură impun in continuare privarea de libertate a inculpatului".

Deciziamagistraţilor de la Tribunalul Olt nu este definitivă, putând fi atacată curecurs la Curtea de Apel Craiova.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639243-10-01
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...