2017-01-19 09:18

ULTIMA ORA


Maradona vine la meciul de retragerea al lui Martin Palermo

 |  13:54
Maradona vine la meciul de retragerea al lui Martin Palermo

Argentinianul Martin Palermo a anunţat că legendarul Diego Maradona va fi prezent la meciul său de retragere, programat la 4 februarie pe arena clubului Boca Juniors.

Palermo, 38 ani, care s-a retras din fotbal în iunie 2011 de la Boca Juniors, a precizat că a primit o confirmare surpriză privind prezenţa lui la meciul din februarie: ''Este un lux că Diego poate veni''. Atacantul argentinian a adăugat că antrenorii celor două echipe vor fi Carlos Bianchi şi Alfio Basile.

''Am văzut mulţi jucători importanţi care s-au retras de la Boca fără a avea un meci de retragere şi nu am vrut să fiu în aceeaşi situaţie'', a spus Palermo, care regreta că la meciul său nu vor fi prezenţi jucători precum Lionel Messi, Sergio Aguero, Fernando Gago sau Rodrigo Palacio, informează Agerpres.

Palermo este golgheter absolut al clubului Boca Juniors, cu 235 de goluri marcate în 403 meciuri de campionat şi internaţionale ''auriazul''.

Argentinianul a jucat şi în Europa la Villarreal, Betis Sevilla, Alaves, fiind prezent cu echipa Argentinei la CM 2010, unde a marcat un gol (cu Grecia). El a strâns 15 selecţii şi a marcat 9 goluri la naţională.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-02-18

TAGURI: Maradona, meci, retragere, martin palermoComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image