2017-01-22 05:42

ULTIMA ORA


Maramureş: Incendiu puternic la o casă de copii din Băiţa

 |  12:01
Maramureş: Incendiu puternic la o casă de copii din Băiţa

Unincendiu puternic a izbucnit, marţi dimineaţă, la o casă de copii cudizabilităţi din localitatea Băiţa din judeţul Maramureş, primele informaţiiindicând faptul că nu există victime, scrie Mediafax.

Nicio persoană din centrul pentru persoane cudizabilităţi din Băiţa nu a fost pusă în pericol, toate fiind evacuate şi dusela Centrul de Primire în Regim de Urgenţă din Baia Mare, a declarat purtătorulde cuvânt al ISU Maramureş, Cornel Băbuţ.

Primeleinformaţii arătau că incendiul a izbucnit într-o casă de copii cu dizabilităţi.

Purtătorulde cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Maramureş, CornelBăbuţ, a declarat pentru MEDIAFAX că este vorba despre o casă de recuperare pentrupersoane cu dizabilităţi, unde sunt cazate 12 persoane cu vârste între 18 şi 34de ani. Centrul aparţine unei fundaţii care are contract de comodat cu DirecţiaGenerală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Maramureş.

Potrivitsursei citate, incendiul a izbucnit în jurul orei 9.00, iar imediat persoaneleaflate acolo au fost evacuate, fără ca vreuna dintre ele să fie în pericol,fiind transportate, cu un microbuz al aeroportului din Baia Mare, la Centrul dePrimire în Regim de Urgenţă.

ReprezentantulISU a declarat că la faţa locului se află mai multe echipaje de pompieri careintervin în continuare pentru lichidarea incendiului, care a distrus acoperişulcasei pe o suprafaţă de aproximativ 200 de metri pătraţi.

Imobilulîn care a izbucnit incendiul este compus din şapte camere, două bucătării şidouă băi.

ConducereaDGASPC Maramureş a precizat, la rândul său, că există locuri de cazare, încentre ale Direcţiei, pentru toate persoanele evacuate.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639234-06-30Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image