2018-12-18 14:13


Marea Britanie deportează străinii implicaţi în revolte

 |  12:50
Marea Britanie deportează străinii implicaţi în revolte

Cetățenii străini care au luat parte la revoltele din Marea Britanie vor fi deportaţi în ţările de origine pentru „a trimite un mesaj dur celor care creează probleme”. De asemenea, autoritățile britanice vor înăspri condițiile de acces pe teritoriu țării pentru străinii găsiţi vinovaţi de activităţi criminale.

După revoltele de săptămâna trecută, peste 150 de persoane născute în afara Marii Britanii au fost arestate. „Credem cu fermitate că străinii care au încălcat legea trebuie daţi afară din Marea Britanie imediat ce se prezintă ocazia”, a declarat ministrul imigraţiei, Damian Green. „Totodată, avem posibilitatea să anulăm vizele străinilor găsiţi vinovaţi de activităţi criminale şi vom face acest lucru pe măsură ce aflăm despre aceste cazuri”, a precizat oficialul britanic, informează Agerpres.

Delincvenţii care nu au cetăţenia unui stat al Uniunii Europene sunt imediat eligibili pentru deportare în cazul în care sunt condamnaţi la 12 luni de închisoare, conform legilor privind imigraţia.  În cazul în care, cetăţenii europeni primesc o sentinţă de 12 luni de închisoare pentru trafic de droguri, crime violente sau delicte cu caracter sexual, sau dacă sunt condamnaţi la 24 de luni de închisoare pentru orice fel de tip de delict, pot fi deportaţi. 

Instanțele britanice pot recomanda deportarea oricărui condamnat, iar Agenţia privind frontierele, din cadrul Ministerului britanic de Interne, poate anula orice vizită, daca se dovedește că persoana în cauza a fost condamnată penal.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-07-08
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...