2016-10-27 21:51

ULTIMA ORA


Marian Lupu nu mai candidează la funcţia de preşedinte al R.Moldova

 |  09:23
Marian Lupu nu mai candidează la funcţia de preşedinte al R.Moldova

Preşedintele parlamentului de la Chişinău, Marian Lupu, renunţă să candideze la funcţia de preşedinte al Republicii Moldova. În acest moment, Lupu deţine şi funcţia de preşedinte interimar al țării.

Fiindcă unii politicieni declară că responsabilitatea pentru nealegerea preşedintelui va cădea asupra lui, dacă va candida, Marian Lupu renunță să mai candideze la funcţia supremă în stat. Acesta a declarat că alegerile repetate pentru funcţia de preşedinte vor avea loc la 15 ianuarie, informează Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-06-12

TAGURI: Marian_Lupu, Republica_Moldova, președinteComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

JEDY SIMPSON
04 Ian 2012

Dupa declaratiile lui Lupu mingea este in careul advers. Respectiv Filat, Voronin si cu Dodon ar trebui sa gaseasca acea solutie pentru ca alegerea presedintelui sa se desfasoare pe 15 fara a atenta la intelegerea AIE2. Sper ca nu se va autoinainta chiar premierul in functia suprema in stat.

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Președintele PSD Călărași a murit la doar 42 de ani Președintele organizației județene a PSD Călărași a decedat azi la doar 42 de ani. Dan Eugen... 12 Oct 2016 | (0)
Moldovenii îl vor pe rusofilul Dodon, nu un președinte unionist Cu mai puțin de trei săptămâni înainte de alegerile prezidențiale din Republica Moldova... 12 Oct 2016 | (0)