2018-12-12 00:37


Marian Vanghelie: Micii şi vanghelioanele sunt o etapă depăşită a carierei mele politice

 |  14:22
Marian Vanghelie: Micii şi vanghelioanele sunt o etapă depăşită a carierei mele politice

Primarul sectorului 5, Marian Vanghelie, a declarat într-uninterviu pentru www.mediafax.ro că micii şi vanghelioanele sunt o etapădepăşită a carierei sale politice, iar acum îşi propune obiective cât maiînalte. Vezi alte declaraţii ale primarului Marian Vanghelie.

Declaraţii ale lui Marian Vanghelie:

* Noi dămamenzi negustorilor ambulanţi, dar această activitate depinde şi de poliţie.

Cred căprimarul general al trebui să facă în fiecare sector un centru pentru câiniimaidanezi.

* Peste zeceani mă văd un tip puternic. Nu voi aborda funcţia de preşedinte. Eu sunt un omraţional. În viaţă trebuie să o iei în etape. E posibil orice, capeţiexperienţă. Eu sunt atent la mine de la un mandat la altul. Când mă voi decidesă nu mai candidez va fi greu pentru cel care va veni după mine la Primăriasectorului 5.

Acum citescdespre cum a ajuns Barack Obama preşedinte al Americii. Citesc despre toţi ceicare au condus lumea într-o perioadă sau alta.

Ion Iliescueste un model pentru mine, din punct de vedere al imaginii internaţionale BillClinton este un model. Nu am un model anume, vreau să iau de la toţi şi să fiumai bun ca ei.

Criza m-aafectat şi pe mine, pentru că afectează pe toată lumea.

* Eu dau câte omână de ajutor numai prin simplul fapt că exist în PSD.

Nu se puneproblema de a candida la Primăria Capitalei doar ca să candidez. Dacă va fi săfie, va fi. Nu mă grăbesc.

* 80% dintrebucureşteni spun că mandatul de primar trebuie să fie ales. Şi aşa avemprobleme, dacă mai şi numim se duce totul naibii în ţara asta. Nu cred că putemface o lege a capitalei cu două luni înainte de alegeri. Părerea mea este căeste cea mai mare greşeală ca primarul să fie ales dintr-un singur tur. Poateacest lucru mă avantajează, dar nu este normal. Nu este în regulă. Schimbareasistemului în timpul jocului nu este în regulă.

* Relaţia meacu Victor Ponta a fost în etape. Amândoi suntem orgolioşi, dar cred că şi el esteinteresat să câştige alegerile. Nu cred că ar merge împotriva mea la alegerilepentru Primărie doar de dragul de a fi împotriva mea. Nu trebuie neapărat săfii prieten cu preşedintele de partid. Sunt convins că pot lucra cu VictorPonta.

DomnulIliescu reprezintă aproape tot ce înseamnă PSD. Are o viziune corectă asupra aceea ce ar trebui să se întâmple în România. Dânsul este singurul om politicgreu care este acceptat şi de cei care l-au votat şi de cei care nu l-au votat.Este atent la tot dar este un conservator. Acum zece ani cu acceptul dânsuluiam reuşit să fiu primar.

* Relaţia meacu Elena Udrea este strict profesională. Eu cred că partidul nostru trebuie săsusţină pe cel care poate câştiga Primăria Capitalei. Cred că toate părerilemele sunt importante atâta timp cât vin într-un context cu bucureştenii. Susţinpe oricine care poate da un mesaj că poate câştiga şi care se ocupă de oameni.

Eu încerc săînvăţ de peste tot şi deciziile să le iau singur.

* Bucureştiulse vede urât din elicopter. Nu avem nicio viziune din punct de vedereurbanistic. Mi-a fost puţină frică cu elicoperul,. dar dacă viaţa o cere, astafac.

Întotdeaunatrebuie să vrei mai mult. La 19 ani am fost director comercial. Am avut iniţiativasă susţin zona sindicală şi aşa am intrat în politică.

* Următorii 2-3ani am un program foarte bine pregătit. Am să plec din nou în America pentru cătrebuie să onorez nişte invitaţii acolo, la conferinţa anuală a oamenilor deafaceri americano-israelieni. Vreau să dezvolt contactele politice şiinstituţionale la nivel cât mai înalt, inclusiv extern.

În viaţătrebuie să îţi propui lucruri foarte mari. Dacă nu îţi propui singur nu ajunginiciodată. Poziţia de vicepreşedinte PSD mă facsă îmi doresc alte lucruri.Oamenii se aşteaptă de la un vicepreşedinte să dea ceva societăţii. Măinteresează tot ce înseamnă Uniunea Europeană şi Rusia, tot ce înseamnă putere.

Cred că estenevoie de schimbări. Cred că oamenii trebuie să evolueze şi trebuie să dau maimult. Micii şi vanghelioanele sunt o etapă depăşită a carierei mele politice.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639243-08-16
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...