2017-01-19 17:22

ULTIMA ORA


Marian Vanghelie: Nu-i vom lăsa să răsufle pe cei de la PDL

 |  19:32
Marian Vanghelie: Nu-i vom lăsa să răsufle pe cei de la PDL

Primarul sectorului 5 al Capitalei, Marian Vanghelie, spune încrezător că va colabora foarte bine cu noul preşedinte al PSD Bucureşti, Ecaterina Andronescu, veche colegă de partid alături de care a câştigat alegerile parlamentare. El  a afirmat, miercuri, că nu este legat de nicio funcţie.

”Din punctul meu de vedere, nu am nicio problemă să colaborez, pentru că, după cum ştiţi, doamna Andronescu a făcut parte din echipa de Bucureşti, deci ca atare, cum am câştigat cu dânsa şi colegiul dânsei şi primăria de sector, cred că se poate spune în acest moment că un mesaj de forţă pentru începerea campaniei electorale este de unitate a partidului. Nu sunt legat de nicio funcţie, am mai spus şi spun funcţia mea se numeşte Marian Vanghelie şi în acest considerent cred că colegii mei de la Capitală aveau nevoie de un echilibru şi de acel echilibru am vrut să dau dovadă. Vreau să demonstrez că vom câştiga alegerile din Bucureşti atât de puternic, că nu-i vom lăsa să răsufle pe cei de la PDL nici dimineaţa, nici noaptea, nici după-amiaza”, a spus Vanghelie.

El a susţinut că experienţa sa este una recunoscută în PSD şi spune că îşi va sprijinii colegii.

”Eu constat că, în ansamblu, partidul recunoaşte expertiza mea şi, ca atare, nu e vorba de experienţa mea numai în Bucureşti, sunt sigur că îmi voi sprijini colegii acolo unde voi fi chemat în continuare. Şi voi fi chemat în foarte multe judeţe unde pot să-i sprijin şi să-mi aduc aportul. Din acest punct de vedere, nu cred că s-a pus vreodată problema nici în partid, nici în exterior şi nicăieri de ceea ce pot să fac eu din punct de vedere managerial şi al campaniei electorale. (...) Orice om poate să dea sfaturi, acceptăm fără nicio problemă”, a mai spus Marian Vanghelie.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-01-07

TAGURI: Marian_vanghelie, PDL, experientaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

SILVIU
09 Feb 2012

e nu o sa-i lasati, hai sa fim seriosi, ca nu aveti nici un cuvant in fata lor...hai pdl
COSTIN
09 Feb 2012

Intrati pe demneura.blogspot.com pentru a vedea adevarata fata a unui jurnalist cu interese ascunse.
DELIA
10 Feb 2012

Doamna ministru ca de obicei isi face treaba, acum trebuie sa o sustinem, doar cu ajutorul sustinerii noastre toate proiectele dansei se vor concretiza. Sincere felicitari pentru tot ce a-ti facut pentru noi pana acum...
JULIA
10 Feb 2012

sa ne gandim de 2 ori inainte de a schimba pe cineva, daca ma gandesc putin schimbarea se face tot cu oameni capabili si buni de munca cu toate ca nu cred ca era necesara scimbarea...\\

Adauga un comentariu

Random image