2017-01-20 05:59

ULTIMA ORA


Marijuana descoperită în avionul care a împiedicat decolarea aeronavei lui Obama

 |  08:13
Marijuana descoperită în avionul care a împiedicat decolarea aeronavei lui Obama

În avionul, care a împiedicat joi decolarea aeronavei preşedintelui SUA, Barack Obama, pe aeroportul din Los Angeles, autorităţile americane au descoperit circa 20 de kilograme de marijuana.

Pentru a colecta fonduri în vederea finanţarii campaniei sale de realegere, Obama a efectuat joi o călătorie electorală în California urmând ca, în cursul dimineţii, avionul său să decoleze din Los Angeles. La scurt timp înainte de decolarea avionului prezidenţial spaţiul închis pentru alte zboruri a fost survolat de un avion de mici dimensiuni Cessna-182.

Două avioane militare F-16 au fost ridicate de la sol pentru interceptarea aparatului de zbor care nu răspundea la apelurile dispecerilor de la turnul de control, potrivit Comandamentului de apărare a spaţiului aerian nord-american (NORAD). Cessna-182 a fost forţat să aterizeze pe aeroport, în apropiere de oraşul Long Beach, iar piloţii au fost reţinuţi.

La bordul aeronavei au fost descoperite mai mult de 18 kilograme de marijuana, potrivit Secret Service, responsabil pentru paza oficialilor de la vârf din SUA, iar la interogatoriu, ocupanţii aparatului de zbor au spus că, din greşeală, au încălcat spaţiul aerian, scrie Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-04-20

TAGURI: Barack_Obama, avion, marijuanaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image