2017-01-24 11:12


Marius Constantin a semnat cu FC Vaslui

 |  16:32
Marius Constantin a semnat cu FC Vaslui

Oficialii clubului FC Vaslui au anunţat joi în cadrul unei conferinţe de presă că fundaşul echipei Rapid Bucureşti, Marius Constantin, a semnat un contract pe trei ani cu FC Vaslui.

'FC Vaslui este o echipă care anul trecut a terminat acolo sus. FC Vaslui este o echipă mare şi nu am venit aici pentru oraş. În alegerea mea a contat foarte mult că domnul Hizo este antrenor. El este cel care m-a contactat, în plus situaţia mea nu era una prea bună la Rapid. Sper să joc bine, să prind echipa. Pot să spun că e un nou început pentru mine şi că nu este un pas înapoi', a afirmat, joi în cadrul unei conferinţe de presă, Marius Constantin.

Antrenorul Viorel Hizo susţine că şi-a dorit mult acest transfer şi că speră să obţină rezultate bune alături de restul jucătorilor în perioada următoare.

'Este un jucător valoros atunci când este, aşa cum mi-a promis, extrem de serios. Nu a fost uşor să-l aducem. Aşteptăm de la el foarte mult şi sper să se impună astfel încât să fie un jucător de bază. Îmi doresc jucători care să ridice nivelul echipei. Aveam nevoie de un fundaş central care să pună ordine în linia defensivă. Nu poţi să faci performanţă doar cu tineri fără experienţă, trebuie constanţă şi putere', a declarat. Hizo


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-04-23Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random image