2017-01-18 19:15

ULTIMA ORA


Maşină condusă de un poliţist implicată într-un accident. Mama agentului la spital

 |  20:11
Maşină condusă de un poliţist implicată într-un accident. Mama agentului la spital

O femeie de 73 de ani,din localitatea argeşeană Beleti Negreşti, mama unui comisar de la Poliţiamunicipiului Piteşti a fost transportată, sâmbătă, în stare gravă la SpitalulJudeţean de Urgenţă din municipiu, după ce maşina în care se afla, condusă defiul său, a fost implicată într-un accident.

Potrivitreprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Argeş, autoturismul OpelCorsa, la volanul căruia se afla comisarul de poliţie Gheorghe Dumitrescu, în vârstăde 47 de ani, a lovit un autovehicul condus regulamentar de un bărbat dinPiteşti, care după impact a intrat într-o maşină Dacia Supernova, parcată înafara carosabilului, transmite corespondentul MEDIAFAX.

În urma impactului,maşina Opel Corsa s-a răsturnat în şanţ în afara carosabilului.

"Din primelecercetări ale poliţiştilor a rezultat că poliţistul se deplasa dinspre Piteştispre Bradu, iar în urma unui viraj la stânga pentru a intra pe un podeţ nu aacordat prioritate unui autovehicul Touareg, care circula regulamentar", adeclarat purtătorul de cuvânt al IPJ Argeş, agent şef Laura Folea.

În accident, mamapoliţistului, în vârstă de 73 de ani, din localitatea argeşeană BeletiNegreşti, a fost rănită grav, fiind transportată cu o ambulanţă la SpitalulJudeţean de Urgenţă din Piteşti. Medicii urmează să decidă dacă femeia va fitrimisă la un spital din Capitală.

"Şoferiiimplicaţi în accident nu au fost răniţi şi au fost verificaţi cu aparatulalcool test, stabilindu-se că nu erau sub influenţa băuturilor alcoolice",a mai spus Laura Folea.

Potrivit surseicitate, poliţistul nu era în uniformă, nu era în timpul orelor de program, iarmaşina pe care o conducea este proprietate personală.

Pe numele poliţistuluia fost întocmit dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpăşi i-a fost reţinut permisul de conducere în vederea suspendării.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639234-03-08Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image