2017-01-21 08:28

ULTIMA ORA


Maşina lui Andrei Hrebenciuc, găsită pe o stradă din Sectorul 6 al Capitalei

 |  08:56
Maşina lui Andrei Hrebenciuc, găsită pe o stradă din Sectorul 6 al Capitalei

Maşina lui Andrei Hrebenciuc a fost găsită de poliţiştiiSecţiei 20, în noaptea de miercuri spre joi, abandonată pe o stradă dinSectorul 6 al Capitalei, după ce fiul liderului PSD Viorel Hrebenciuc a sesizatdispariţia autoturismului din faţa unei săli de sportdin Cartierul Francez.

Andrei Hrebenciuc a sesizatpoliţia, miercuri seară, cu privire la faptul că autoturismul său BMW Seria 6 adispărut din faţa unei săli de sportdin Cartierul Francez, a declarat, pentru MEDIAFAX, purtătorul de cuvânt alPoliţiei Capitalei, Diana Sarca.

Poliţiştii au demarat cercetări, iar în jurul orei24.00 un echipaj al Secţiei 20 a văzut maşina abandonată pe o stradă dinSectorul 6, în apropiere de secţia de poliţie.

Anchetatorii încearcă acum să identifice autorii furtului,iar maşina lui Andrei Hrebenciuc este verificată pentru a vedea dacă lipsescbunuri din ea şi dacă hoţii au lăsat urme.

Andrei Hrebenciuc şi-a lăsatcheile de la maşină în vestiarul sălii de sportdin Cartierul Francez, iar , potrivit site-ului .

Şi în aprilie 2009, fiul luiViorel Hrebenciuc a rămas fără maşină, un modelBMW în valoare de 60.000 de euro. Incidentul a avut loc în Sectorul 1 alCapitalei, iar Andrei Hrebenciuc şi-a lăsat cheia în contact.

"Doar am coborât să salut,cât am lăsat un minut motorul pornit s-a suit cineva şi a plecat", declaraAndrei Hrebenciuc în 2009.

Atunci maşina a fost recuperată, iar cei trei hoţi,implicaţi în furtul mai multor maşini, au fost prinşi şi condamnaţi.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639246-10-04Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image