2018-11-20 02:37


Maşina unui consilier local din Petroşani, vandalizată de persoane necunoscute

 |  14:09

Maşinaconsilierul local PDL din Petroşani Paul Gherasim a fost mâzgălită, marţiseară, cu vopsea de culoare neagră, acesta depunând plângere la Poliţie în bazacăreia oamenii legii au început cercetările.

Maşinaconsilierului local PDL din Petroşani Paul Gherasim, o Dacia Duster albă, afost mâzgălită, marţi seară, cu vopsea de culoare neagră.

Gherasim adeclarat, miercuri, că a mers în vizită la un prieten într-un cartier petroşănean.

"Ammers la un prieten cu care joc table. Am lăsat maşina în Colonie, într-o curtecu pază. Când m-am întors am găsit-o toată vopsită cu negru, pe partea lateralădreapta, la numere, pe capota din faţă. Am întrebat paznicul dacă a văzut pecineva, nimeni nu a văzut nimic", a spus Gherasim.

Gherasim aafirmat că s-a prezentat imediat la Poliţie pentru a depune plângere.

Totodată,consilierul local a afirmat că bănuieşte cine ar fi în spatele acestei acţiuni.

"Eucred că este aceeaşi persoană care a pus nişte oameni în campania electorală a lui Băsescu de mi-autăiat cauciucurile. Atunci nu am depus plângere că a fost euforia câştigăriialegerilor", a declarat Gherasim.

În campania electorală din2008, Gherasim a fost bătut de mai multe persoane, în urma agresiuniinecesitând şi o intervenţie chirurgicală.

Persoanaarestată în cazul agresării lui Paul Gherasim, Valer Lăcătuş, a fostidentificată în urma probelor ADN prelevate de pe cagula pe care Paul a reuşit săo smulgă unuia dintre agresori. Numai că Gherasim a dat chiar o declaraţienotarială în care susţinea că persoana arestată de poliţişti nu este aceea carel-a bătut.

Poliţiştiide la Petroşani fac cercetări pentru a identifica vinovatul, aceştia întocmindun cerc de suspecţi.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638945-10-01
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...