2017-01-23 00:36


Mayweather: Alo, Manny Pacquiao?

 |  12:59
Mayweather: Alo, Manny Pacquiao?

Pugilistul american Floyd Mayweather i-a telefonat filipinezului Manny Pacquiao în perspectiva unui meci între cei doi pe data de 5 mai la Las Vegas, au anunţat joi consilierii celor doi.

'Floyd vrea să-l întâlnească în ring pe Manny Pacquiao pe data 5 mai şi a mers până acolo încât l-a contactat direct, telefonic, pentru a-i propune acest meci', a explicat Leonard Ellerbe, un consilier al boxerului american.

În schimb, promotorul lui Pacquiao, Bob Arum, respinge data de 5 mai întrucât nu permite amenajarea unui stadion de 40.000 de locuri la Las Vegas în care Pacquiao îşi doreşte să dispute următorul său meci, în iunie, în schimbul unei sume de 50 de milioane de dolari.

Floyd Mayweather a fost condamnat la finele lunii decembrie la 90 de zile de închisoare într-o afacere de violenţă domestică, însă a primit permisiunea de a nu fi încarcerat înainte de 1 iunie, tocmai pentru onorarea angajamentului său contractual privind meciul de pe 5 mai de la Las Vegas în faţa unui adversar ce urmează a fi stabilit, potrivit Agerpres.

Mayweather (34 ani) este neînvins în 42 de meciuri, dintre care 26 înainte de limită, în timp ce Pacquiao are în 54 de victorii, dintre care 28 înainte de limită.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-03-24

TAGURI: Mayweather, pacquiao, boxComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image