2018-12-17 05:04


Mazăre le-a scos în club pe doamnele din PSD

 |  10:38
Mazăre le-a scos în club pe doamnele din PSD

Primarul Constanţei, Radu Mazăre, şi-a scos în club noaptea trecută colegele din PSD. Social-democratele au participat vineri, la Mamaia,  la şcoala de vară a partidului. 

La Mamaia a avut loc, vineri, Şcoala de vară a femeilor PSD, unde Mazăre a venit îmbrăcat într-o uniformă militară cu mânecă scurtă, pantaloni scurţi, încălţat cu o pereche de bocanci şi cu o beretă roşie pe cap, fiind asaltat de numeroase femei social-democrate care l-au îmbrăţişat şi s-au fotografiat cu el. Primarul Constanţei a spus că este o mare plăcere să participe la acest eveniment şi consideră că femeile reprezintă cel mai important lucru pe care îl are România. Ulterior acesta le-a invitat pe participante să vină vineri seară într-un club din Mamaia pentru a se distra, spunând că în viaţă trebuie să te şi distrezi şi să ai curajul să spui întotdeauna ceea ce gândeşti, potrivit .

Petrecerea doamnelor social-democrate a fost întreţinută de muzica Mariei Dragomiroiu. „Aici ne simţim foarte bine, ne-am întâlnit şi cu domnul primar care este sarea şi piperul partidului", a spus una dintre colegele de partid, potrivit . Înaintea petrecerii, Radu Mazăre, înconjurat de nouă fotomodele care purtau plăcuţe cu numele diferitor ţări, le-a arătat, jurnaliştilor, cum intenționează să promoveze turismul.

"Uite-aşa aş vrea eu ca litoralul să îşi întâmpine turiştii", a explicat acesta strategia de promovare a litoral românesc.

Fiecare dintre fotomodele avea câte o plăcuţă cu inscripţia "Welcome", urmată de numele diferitor ţări: Liban, Suedia, Quatar, Belarus, Marea Britanie, Italia, Rusia, Emiratele Arabe, Israel.

Deși petrecerea a continuat până dimineața, după ora unu noaptea, primarul s-a restras. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639256-09-27
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...