2017-01-21 23:33

ULTIMA ORA


MDRT vrea să promoveze brandul turistic pe canale TV internaţionale, cu un buget maxim de 4 mil euro

 |  12:31
MDRT vrea să promoveze brandul turistic pe canale TV internaţionale, cu un buget maxim de 4 mil euro

MinisterulDezvoltării Regionale şi Turismului (MDRT) lansează procedura de achiziţie depublicitate pe canale internaţionale de televiziune, cu un buget maxim de 4milioane de euro, fără TVA, pentru promovarea brandului turistic naţional, aanunţat marţi instituţia.

PotrivitMDRT, banii provin din fonduri europene.

Obiectivulgeneral al campaniei este promovarea brandului turistic naţional pe canaleleinternaţionale de televiziune, în scopul creării unei imagini pozitive aRomâniei ca destinaţie turistică, a creşterii gradului de cunoaştere a ţării peplan internaţional şi a majorării numărului de turişti proveniţi în special depe principalele pieţe prioritare.

Vorfi difuzate spoturi de 30 secunde şi de 20 de secunde în proporţie egală (50%spoturi de 30 de secunde şi 50% spoturi de 20 de secunde).

Ofertantulva asigura distribuţia echilibrată a spoturilor pe durata unei campanii de 12luni, iar numărul difuzărilor va fi distribuit în mod egal pe zile.

"MDRTdoreşte ca cel puţin 60% din spoturi să fie difuzate la ore de maximă audienţăcorespunzătoare fiecărei regiuni geografice acoperite de fiecare dintreacestea", se arată într-un comunicat al ministerului.

Canalelevizate sunt primele trei posturi de televiziune internaţionale în funcţie deaudienţa în rândul persoanelor care călătoresc în interes de afaceri şi deplăcere şi fac minim 6 călătorii pe an, conform datelor furnizate de EuropeanMedia and Marketing Survey (EMS) pentru anul 2010.

Criteriulde atribuire a contractului este oferta cea mai avatajoasă din punct de vedereeconomic în condiţiile celui mai mic cost pe punctul de audienţă, conform mediaplanului oferit. Durata contractului este de 12 luni de la data atribuiriiacestuia.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639236-11-26Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image