2017-01-17 09:29

ULTIMA ORA


Meci caritabil pentru fiica lui Rotariu

 |  16:29
Meci caritabil pentru fiica lui Rotariu

La iniţiativa preşedintelui de imagine al Stelei, Helmuth Duckadam, sâmbătă 14 ianuarie, de la ora 16,45, la Sala Polivalentă ''Ioan Kunst-Ghermănescu'' din Bucureşti va avea loc un eveniment caritabil ce are ca scop strângerea de fonduri pentru micuţa Kassandra Rotariu.

În deschiderea evenimentului va cânta Ştefan Stan, recentul câştigător al concursului ''Vocea României'', pentru ca începând cu ora 17,00 să aibă loc un turneu de fotbal în sală la care vor participa echipele ''Steaua 1986'', ''Naţionala de Aur'', echipa naţională a artiştilor şi echipa naţională a jurnaliştilor. Printre mulţi alţii, spectatorii îi vor putea revedea şi aplauda pe Gică Hagi, Gică Popescu, Helmuth Duckadam, Iosif Rotariu, Tudorel Stoica, Miodrag Belodedici, Adrian Bumbescu, Adrian Enache sau Ghedi Kamara, care se vor înfrunta în patru meciuri (două reprize a 15 minute fiecare). Premierea echipelor va fi făcută de către Helmuth Duckadam şi Iosif Rotariu.

Micuţa Kassandra suferă de osteomielită, o boală care afectează sistemul osos, şi a fost adoptată de soţii Rotariu după ce ea a fost maltratată de către bunica sa. La doar 4 ani, Kassandra a cunoscut deja partea urâtă a vieţii. Mama ei a abandonat-o şi a devenit povară pentru bunica în grija căreia a rămas. Fără milă, femeia a chinuit-o teribil: a zdrobit-o în bătaie până i-a rupt oasele, a ars-o cu ţigara şi aproape a lăsat-o să piară de foame.

Nu este primul meci de acest gen pentru Kassandra, care a trecut prin chinuri absolut inimaginabile până să fie adoptată şi prin nenumărate operaţii după aceea, dar încasările nu au fost la fel de mari ca ajutorul de care fetiţa are nevoie pentru a se putea bucura de frumuseţile copilăriei precum alţi micuţi de vârsta ei. ''Până acum, Kassandra a suferit 29 de operaţii, aşa că acum nu-i mai e frică. Ea e cea care ne încurajează pe noi', spune Dana Rotariu, soţia fostului internaţional.

Evenimentul de sâmbătă 14 ianuarie, intitulat sugestiv ''Sport, Generozitate, Speranţă'', va fi transmis în direct la televiziune de postul Sport.ro. Accesul spectatorilor în Sala Polivalentă se va face în baza unui bilet de intrare (preţ general 10 lei) ce poate fi procurat de pe myticket.ro, reţeaua Diverta sau, în ziua evenimentului, de la casele de bilete de la Sala Polivalentă, informează Agerpres.

Toate fondurile obţinute cu ocazia acestui eveniment caritabil (sponsorizări, donaţii, bilete de intrare, etc) vor fi oferite familiei Rotariu, pentru a fi folosite la următoarele operaţii de care are nevoie micuţa Kassandra.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-11-17

TAGURI: Kassandra rotariu, meci, caritabilComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image