2016-12-11 16:00

ULTIMA ORA


Meci de fotbal cu arbitrul "beat mort"

 |  21:24
Meci de fotbal cu arbitrul "beat mort"

"Mirosea ca o distilerie. Nu a ascuns faptul că a fost la o aniversare", a declarat Karel Dusek, şeful clubului Jestrabi Lhota, pentru cotidianul Lidove Noviny.

În tricoul murdar după numeroase căzături, arbitrul Tomas Fidra a condus foarte ciudat meciul, eliminând, fără vreun motiv aparent, trei jucători ai echipei oaspete.

În faţa unei echipe adverse redusă injust la opt oameni, gazdele au renunţat voluntar la orice acţiune ofensivă: "Suporterii aplaudau acest gest", a spus Dusek.

La pauză, poliţia l-a supus pe arbitru unui test pentru a constata că avea 1,94 la sută alcool în sânge, informează Mediafax.

"Niciun articol din regulament nu interzice unui arbitru beat să conducă un meci. Dacă noi am fi refuzat să jucăm, am fi fost sancţionaţi", a declarat Dusek.

Autoritatea regională a fotbalului a anulat rezultatul acestui meci, încheiat la egalitate, scor 1-1, bazându-se pe un articol de fair-play. Arbitrul "petrecăreţ" riscă 12 luni de suspendare, conform Lidove Noviny.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639262-12-03

TAGURI: arbitru, beat mortComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Cristi Balaj, arbitrul care a viciat rezultatul meciului Dinamo – Astra (2-2), a fost din nou delegat la Liga 1 În etapa a 14-a, cu un minut înaintea finalului prelungirilor meciului cu Astra de pe teren... 28 Noi 2016 | (0)
Fostul mare internaţional francez David Ginola şi-a povestit cumpăna vieţii. “Am fost mort timp de opt minute” Ex-atacantul naţionalei Franţei, David Ginola, acum în vârstă de 49 de ani, a acceptat să... 27 Noi 2016 | (0)