2016-12-10 13:01

ULTIMA ORA


Membrii Guvernului, în ședință la Cotroceni

 |  10:25
Membrii Guvernului, în ședință la Cotroceni

Membrii Guvernului, împreună cu premierul Emil Boc, participă luni, la Palatul Cotroceni, la o întâlnire cu preşedintele Traian Băsescu care urmează să-i informeze cu privire la subiectele abordate la Consiliul European de toamnă. 'Voi informa Guvernul despre Consiliu şi perspective şi după ce mă întâlnesc cu reprezentanţi ai Guvernului voi avea o declaraţie de presă în care să intrăm mai bine în detalii cu privire la riscurile pe care le are România dacă nu se produce o capitalizare (a băncilor europene - n.r.) consistentă şi corectă', a anunţat Traian Băsescu duminică seara, la Bruxelles.

Traian Băsescu va ajunge marţi la Bruxelles pentru a avea o întrevedere cu preşedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, urmând ca miercuri să participe la un summit extraordinar al 'Celor 27', eveniment ce precede reuniunea ţărilor din zona euro, informează Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639262-12-25

TAGURI: Traian Băsescu, Emil Boc, Cotroceni, GuvernComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Firea e băsistă În cei patru ani și jumătate de conducere a lui Traian Băsescu la Primăria Capitalei, au fost... 28 Noi 2016 | (2)
Băsescu are deja Guvern şi aşteaptă alegerile Fostul preşedinte al României ia startul şi anunţă viitorul Guvern format numai din membrii... 06 Dec 2016 | (3)