2019-02-20 20:07


Membru al lumii interlope din Constanţa, în stare gravă după ce a fost împuşcat în maşină

 |  14:12
Membru al lumii interlope din Constanţa, în stare gravă după ce a fost împuşcat în maşină

Un bărbat cunoscut ca făcând parte dinlumea interlopă din Constanţa a ajuns în stare gravă la Spitalul JudeţeanConstanţa după ce a fost împuşcat în timp ce se afla în autoturismul său,persoane rămase neidentificate trăgând două focuri de armă prin geamul maşinii.

Potrivit reprezentanţilor PoliţieiConstanţa, Giolacai Arden, în vârstă de 31 de ani, care face parte dingrupararea Pitbull, s-a urcat după miezul nopţii în autoturismul său aflat înzona Trocadero din Constanţa, unde persoane rămase neidentificate au trasasupra lui prin geamul maşinii două focuri de armă.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului JudeţeanConstanţa, Florian Stoian, a afirmat că medicii au găsit în corpul victimeidouă gloanţe de calibru diferit, unul dintre acestea intrând între trahee şiesofag, iar celălalt în artera subclavie stângă.

Stoian a aprecizat că rănitul esteconştient, starea sa este echilibrată, fiind internat în secţia de terapieintensivă.

Purtătorul de cuvânt al spitaluluiconstănţean a mai spus că pacientul va fi transferat în cursul zilei deduminică la Spitalul de Urgenţă Florească, la cererea familiei, probabil cu unelicopter SMURD.

Poliţiştii şi procurorii constănţeni audeschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care a avut loc incidentulşi pentru identificarea celor care l-au împuşcat pe Giolacai Arden.

Ultimul incident de acest fel în urmacăruia a fost ucis un membru al lumii interlope a avut loc marţi seară, laGalaţi, unde un bărbat a fost atacat într-un restaurant din centrul oraşului.

Victima, Maricel Nicolau, zis Chiaburu, afos lovit cu un scaun în cap, dar şi cu un cuţit, de către doi tineri care s-arfi răzbunat pentru un conflict mai vechi.

Incidentul a avut loc loc la o lună de laasasinatul petrecut într-o cafenea din Piatra Neamţ, unde Gheorghiţă Mararu (32ani), cunoscut membru al lumii interlope locale, a fost împuşcat de un bărbat.

Ulterior, presa locală a relatat că şefulPoliţiei Neamţ Aurelian Şoric ar avea legături cu gruparea Mararu şi ar pactizacu lumea interlopă, iar Corpul de control al MAI a declanşat verificări laInspectoratul de Poliţie al Judeţului Neamţ.

Comisarul Aurelian Şoric este judecat deConsiliul Superior de Disciplină, la solicitarea ministrului Internelor, pentruafirmaţiile şi comportamentul avute în urma asasinatului din 14 noiembrie şipentru modul în care a condus IPJ Neamţ.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638952-04-11
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...