2017-01-20 01:42

ULTIMA ORA


“Messi e mai bun decât Maradona şi Pele”

 |  13:27
“Messi e mai bun decât Maradona şi Pele”

Antrenorul argentinian Carlos Bianchi a declarat că starul Barcelonei, Lionel Messi, este mai valoros decât Diego Armando Maradona şi brazilianul Pele.

'Demonstraţia de fotbal colectiv a Barcelonei în finala cu Santos a Campionatului Mondial al cluburilor m-a făcut să pot emite o concluzie: ne aflăm în faţa celei mai bune echipe din istorie. Acelaşi verdict îl dau cu tot respectul şi pentru Lionel Messi'. Acum câteva zile, la o întrunire, un brazilian m-a întrebat pe cine consider ca fiind cel mai mare fotbalist din istorie: Pele sau Maradona. Eu i-am răspuns că, cu totul respectul pe care îl merită cei doi, în acest moment Messi este superior tuturor', a conchis Bianchi.

În opinia antrenorului, multiplu campion cu echipele Boca Juniors şi Velez Sarsfield, 'afirmaţia conform căreia pentru a fi cel mai bun din istorie trebuie să ai în palmares titlul de campion mondial cu echipa naţională este absolut banală. Am văzut mari jucători care nu aveau nevoie sau nu puteau juca la echipele naţionale pentru a-şi demonstra clasa. Dar trecând peste tricoul echipei naţionale a Argentinei, Messi confirmă în fiecare săptămână că este capabil de lucruri de care nimeni nu a fost până acum în istoria fotbalului', potrivit Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-03-12

TAGURI: Messi, bianchi, maradona, peleComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image