2019-05-25 20:09


Michael Jackson s-a sinucis?

 |  18:10
Michael Jackson s-a sinucis?
Michael Jackson s-a sinucis cu o doză mare dePropofol, un anestezic folosit în spitale, susţin unele surse ale anchetei,informează dailymail.co.uk.

Avocaţiidoctorului Conrad Murray, care este acuzat de neglijenţă în privinţa morţii luiMichael Jackson, plănuiesc să folosească această teorie ca parte principală înapărarea doctorului.

Aceastăinformaţie a apărut în cadrul unei audieri, unde un avocat al medicului Murrays-a contrazis cu un procuror asupra testelor făcute pe substanţele din douăseringi găsite în dormitorul cântăreţului.

"Credcă apărarea va folosi teoria că victima, Michael Jackson, s-a sinucis", adeclarat David Walgren, reprezentant al justiţiei din Los Angeles. "Nu vorsă recunoască, dar asta este direcţia în care vor merge".

J.Michael Flanagan, avocat al apărării din partea medicului Conrad Murray, a spuscă în corpul lui Michael Jackson a fost găsită ocantitate mare de Propofol, deşi medicul a declarat că i-aadministrat starului doar 25 de miligrame din medicament.

Walgrena sugerat că apărarea va susţine că Michael s-a sinucisinjectându-şi o cantitate mare din medicament singur. Avocaţiidoctorului Murray vor susţine că vedeta s-a trezit în timp ce medicul era latoaletă şi şi-a administrat doza letală din anestezic.

Oaudiere preliminară în acest caz va începe marţi, iar 30 de martori suntaşteptaţi să depună mărturie în cadrul acesteia.

MichaelJackson a încetat din viaţă pe 25 iunie 2009, la Los Angeles, la vârsta de 50de ani, în urma unei supradoze de medicamente. La începutul acestui an, ConradMurray, fostul medic personal al starului, a fost pus sub acuzaţie pentruomucidere. Dacă va fi găsit vinovat, Conrad Murray riscă să îşi petreacăurmătorii cinci ani în închisoare.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638952-08-17
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


STARBAG