2017-01-19 02:17

ULTIMA ORA


Microbuz răsturnat de un tir turcesc pe DN 5

 |  09:49
Microbuz răsturnat de un tir turcesc pe DN 5

Cinci angajați ai unei firme de pază au ajuns la Spitalul Judeţean Giurgiu, după ce, vineri dimineaţă, la ora 6, pe DN 5 Bucureşti – Giurgiu, microbuzul în care se aflau a fost lovit un tir turcesc. O persoană a avut nevoie de descarcerare pentru a fi scoasă din microbuz.

Microbuzul transporta la serviciu 13 angajaţi ai unei firme de pază din Bucureşti, iar accidentul s-a produs în momentul în mijlocul de transport oprise în afara localităţii Uzunu, unde firma are un punct de lucru.

"Microbuzul se deplasa de la Giurgiu spre Bucureşti, iar în maşină erau 13 angajaţi ai unei firme de pază şi şoferul. Din primele cercetări rezultă că şoferul microbuzului oprise la Uzunu pentru a lăsa un angajat şi a prelua altul, moment în care un tir turcesc a lovit din spate, în partea stângă, autovehiculul de transport persoane, provocând răsturnarea acestuia. Şoferul tir-ului a fost testat cu aparatul etilotest, stabilindu-se că nu consumase băuturi alcoolice", a declarat şeful Poliţiei Rutiere a Judeţului Giurgiu, comisar şef Marian Popescu.

Cinci persoane, una în stare de inconştienţă, au fost transportate la spital, la locul accidentului ajungând chiar o echipă de descarcerare a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Giurgiu. "Noi am scos o victimă dintre fiarele contorsionate ale microbuzului, un bărbat aflat în stare de inconştienţă. Acesta şi alte patru persoane, care au suferit contuzii, au fost transportaţi la UPU a SJU Giurgiu. Intervenţia de descarcerare a fost dificilă, dar rănitul a fost scos rapid", a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Giurgiu, Gabriela Olexiuc, potrivit .


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639268-08-15

TAGURI: DN5, accident, microbuzComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image