2016-10-21 14:35

ULTIMA ORA


Microsoft lansează o versiune test a Windows 8

 |  11:27
Microsoft lansează o versiune test a Windows 8

Microsoft intenţionează să lanseze o versiune test a Windows 8 la data de 29 februarie, în cadrul Congresului Mondial al Telefoniei Mobile de la Barcelona, a anunţat miercuri compania americană.

Evenimentul va avea loc într-un hotel din metropola catalană, iar invitaţiile au fost deja trimise pentru data de 29 februarie.

Deschiderea unui magazin online de aplicaţii proiectate special pentru acest sistem de operare, care va concura cu sistemul Android de la Google şi iOS de la Apple, va însoţi lansarea versiunii test a noului sistem de operare.

În sectorul dispozitivelor portabile Microsoft are o prezenţă slabă, aflându-se în urma competitorilor săi. Pentru succesul unui nou sistem de operare, în special dacă este conceput pentru dispozitive ca tabletele şi telefoanele, dezvoltarea de aplicaţii este considerată la momentul actual un element esenţial, scrie Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-01-17

TAGURI: Microsoft, Windows, testComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

„Nu este un bug, ține de programare”. Ce le transmite Microsoft utilizatorilor Windows 10 nemulțumiți Una dintre cele mai supărătoare probleme semnalate în funcționalitatea sistemului de operare... 04 Oct 2016 | (0)
Aplicația Instagram, disponibilă și pentru Windows 10 Facebook a decis să facă disponibilă aplicația Instagram pentru calculatoarele desktop,... 16 Oct 2016 | (0)