2017-01-17 09:11

ULTIMA ORA


Scandal cu fraţii Costea: Mihai l-a umilit pe Ilie Stan, Florin a fost dat afară!

 |  10:19
Scandal cu fraţii Costea: Mihai l-a umilit pe Ilie Stan, Florin a fost dat afară!

Calificarea în 16-imile de finală ale UEFA Europa League n-a liniştit definitiv apele în vestiarul Stelei. Fraţii Costea au provocat un nou scandal, chiar la finalul meciului cu AEK Larnaca, iar zilele lor la Steaua sunt numărate, potrivit Realitatea.net.

După victoria cu AEK, antrenorul Stelei a mers la Mihai Costea să-l consoleze pentru că nu a jucat, dar atacantul a avut o replică incredibilă: "Eu nu dau mana cu tine!". Gestul a fost surprins de toţi jucătorii Stelei, care au ameninţat că nu vor mai intra pe teren dacă atacantul olteanu mai este băgat în echipă!

Gigi Becali a aflat de cele întâmplate şi a decis să-l dea afară pe Florin Costea, considerând că acesta îl influenţează în rău pe fratele său mai mic. "Mă doare sufletul că trebuie să-l dau pe Florin, dar n-am ce să fac. Mihai pe care îl ştiam eu n-avea niciodată curajul să facă figuri dacă nu era şi fratele său acolo", a spus Gigi Becali.

Un alt episod uluitor s-a petrecut înainte de derby-ul cu Dinamo, când Brandan a mers la Ilie Stan şi l-a anunţat că nu vrea să joace din cauza lui Mihai Costea, atitudine copiată şi de restul fotbaliştilor.

"Coach, mă doare piciorul. Şi mai sunt alţi doi jucători la fel. Şi ne mai doare ceva. Nu putem să alergăm noi ca să piarda toate mingile fraţii Costea. Dacă vrei să câştigăm cu Dinamo, nu-i băga şi sută la sută câştigăm, ne dăm viaţa pe teren", i-a zis Brandan lui Stan. Antrenorul l-a sunat pe Gigi Becali, care i-a transmis să facă aşa cum vrea Brandan! Aşa a apărut şi Nikolic în prima echipă, chiar în locul lui Mihai Costea.

"Într-un fel, Mihai Costea ne-a purtat noroc. Dacă nu făcea figuri şi îl plăceau jucătorii, nu mai intra Nikolic. Aşa l-am descoperit pe el", a recunoscut Gigi Becali.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-02-05

TAGURI: costea, scandal, dinamo, fratii costea, steauaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image