2016-12-05 12:51

ULTIMA ORA


Mii de doze de vaccin, nefolosite

 |  17:50
Mii de doze de vaccin, nefolosite

Aproximativ 9.000 de doze de vaccin antigripal au rămas nefolosite în judeţul Teleorman, “ele urmând a fi păstrate şi depozitate în condiţii adecvate şi sub strictă supraveghere”, potrivit Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Teleorman. Reprezentanţii DSP spun că nu se vor mai elibera vaccinuri antigripale din depozitul DSP Teleorman, “avându-se în vedere evoluţia favorabilă a virozelor respiratorii şi a gripei din ultimele săptămâni”.

Măsura survine deciziei specialiştilor Ministerului Sănătăţii de a se vaccinarea antigripală sezonieră pe o perioadă de şapte-zece zile. În Teleorman au ajuns în ultima parte a anului trecut circa 30.000 de doze de vaccin antigripal, ele fiind repartizate cu prioritate medicilor de familie, unităţilor spitaliceşti şi instituţiilor sociale de ocrotire a copiilor şi vârstnicilor din judeţ. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639550-11-18

TAGURI: vaccinare, antigripal, vaccine, doze, Teleorman, evoluţie, DSPComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Campanie de vaccinare antirujeolică DSP Suceava va iniția o campanie de vaccinare antirujeolică în comunități cu acoperire... 15 Noi 2016 | (0)
Mai multe localităţi din Harghita şi Teleorman, sub cod galben de ceaţă Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis, duminică, două atenţionări cod galben... 20 Noi 2016 | (0)