2017-01-19 06:35

ULTIMA ORA


Mii de susținători vor fi mobilizați la mitingul USL

 |  10:18
Mii de susținători vor fi mobilizați la mitingul USL

Mitingul USL de joi va mobiliza organizaţiile din întreaga ţară, astfel încât fiecare filială locală va trimite un număr de membri şi simpatizanţi variind între câteva zeci şi câteva sute. Evenimentul va fi organizat pe tronsonul şoseaua Kiseleff - strada Monetăriei (situată în zona Muzeului Ţăranului Român - n.r.), între orele 15,30 - 18,00, iar în dreptul sediului USL din şoseaua Kiseleff nr. 57 va fi amplasată o scenă. 

Din filialele judeţelor din Muntenia vor sosi în Capitală aproape 5.000 de membri şi simpatizanţi ai USL. Cei mai mulţi vor fi din Constanţa, Prahova şi Giurgiu. 

Aproximativ 3.000 de oameni vor veni din Transilvania, în special din Alba, Sibiu şi Mureş, iar din Moldova vor participa la acţiune în jur de o mie de persoane. 

Social-democraţii vor solidariza cu acţiunea colegilor din USL prin organizarea unor mitinguri de protest în teritoriu, majoritatea celor prezenţi în București fiind membri şi simpatizanţi ai PNL. Participanţii vor ajunge la 'Mitingul pentru libertate' de la Bucureşti cu autocare sau cu maşini personale. Cei din provincie vor ajunge între orele 14,30 - 15,30, iar plecarea acestora şi dezafectarea zonei este prevăzută să aibă loc între orele 18,00 şi 19,00. Debarcarea din autocare se va face pe bd. Kiseleff, tronsonul cuprins între str. Docenţilor şi Piaţa Arcul de Triumf, informează Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-03-12

TAGURI: Kiseleff, miting, USLComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image