2016-12-04 12:26

ULTIMA ORA


Militar român din Afganistan, trimis în judecată pentru deţinere de droguri

 |  17:00

Sergentul major Dan Mihai Cotoc, aflat în misiune în Afganistan, a fost trimis în judecată de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, după ce a fost prins cu droguri pe Aeroportul din Kandahar.

Militarul în vârstă de 29 de ani va fi judecat, la Tribunalul Bistriţa, pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere, fără drept, de droguri de risc, în vederea consumului propriu.

La începutul acestui an, mai exact pe 4 ianuarie, Poliţia Militară a Aeroportului din Kandahar a efectuat un control de rutină, în vederea îmbarcării într-o aeronavă cu destinaţia Kabul, iar lui Dan Mihai Cotoc i s-a descoperit că avea asupra sa cantitatea de 50 grame cannabis.

Dan Mihai Cotoc avea gradul de sergent major în cadrul UM 01331 Bistriţa şi efectua serviciul militar în cadrul unei misiuni externe în Afganistan. Cercetările au fost instrumentate cu sprijinul ofiţerilor din cadrul Ministerului Apărării Naţionale - Direcţia Contrainformaţii şi Securitate Militară.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-08-26

TAGURI: Militar, roman, afganistan, misiune, droguri, cannabis, judecataComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Poliția Română: 6.000 kilograme de droguri ridicate, 63 de grupări destructurate Poliția Română anunță că în primele zece luni ale anului, în urma a aproape 700 de... 02 Dec 2016 | (0)
Un avion militar rus s-a prăbușit în Marea Mediterană Un avion de vânătoare MiG-29 aparținând Forțelor Aeriene ruse s-a prăbușit în Marea... 14 Noi 2016 | (0)