2017-01-21 04:10

ULTIMA ORA


Ministerul Educaţiei în control la Mehedinţi

 |  19:52
Ministerul Educaţiei în control la Mehedinţi

O echipă a Ministerului Educaţiei va face o evaluare a rezultatelor la cea de-a doua sesiune a examenului de bacalaureat, din judeţul Mehedinţi, unde a fost înregistrată cea mai mare pondere a promovaţilor înainte de contestaţii, respectiv 52,97%

"Am fost informat că, în judeţul Mehedinţi cadrele didactice au organizat pregătire suplimentară cu elevii pentru bacalaureatul din toamnă. Cu toate acestea, o echipă a MECTS va merge acolo pentru a vedea la faţa locului care este situaţia", a declarat Daniel Funeriu.

Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Mehedinţi a informat, duminică, că cea mai mare rată de promovabilitate la cea de-a doua sesiune a examenului de bacalaureat, de 52,97 la sută, a fost înregistrată în judeţul Mehedinţi.

Potrivit inspectorului de specialitate din cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean Mehedinţi, Violeta Josza, procentul de 52,97 a fost calculat fiind raportat la numărul de elevi prezenţi la cea de-a doua sesiune a bacalaureatului.

La sesiunea din vară a bacalaureatului, peste 70 % dintre elevii care au susţinut examenul în judeţul Mehedinţi nu au reuşit să promoveze, iar la două licee niciun candidat nu a obţinut medii de trecere.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-04-01Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image