2016-12-03 08:58

ULTIMA ORA


Mircea Lucescu va fi externat

 |  09:56
Mircea Lucescu va fi externat

Managerul Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti, Cătălin Cârstoiu, a declarat că evoluţia stării de sănătate a lui Mircea Lucescu este bună, iar echipa pluridisciplinară a hotărât că antrenorul poate fi externat luni.

Medicii au declarat că antrenorul a continuat recuperarea, iar dacă nu apar alte probleme, în urma evaluării, ar putea fi luată decizia externării acestuia. Mircea Lucescu poate sta şi acasă, având în vedere că recuperarea fracturilor durează între 30 şi 45 de zile.

În urma unui accident rutier,  Mircea Lucescu a fost internat la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti (SUUB) încă din 6 ianuarie, cu fracturi ale coastelor, fiind operat două zile mai târziu, scrie Mediafax.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-04-28

TAGURI: Lucescu, externat. accidentComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

„Il Luce” şi-a făcut primul „11” Cel mai valoros antrenor român, Mircea Lucescu (71 de ani), a răspuns provocării de a alcătui... 22 Noi 2016 | (0)
Adolescentă, accidentată mortal pe trecerea de pietoni Alexandra avea 15 ani și a mers în localitatea Vâlcele, în vizită la bunici. A vrut să... 13 Noi 2016 | (0)