2017-01-17 15:13

ULTIMA ORA


Mircea Toader susţine că au murit în frig cei care au băut şi au adormit

 |  10:02
Mircea Toader susţine că au murit în frig cei care au băut şi au adormit

Majoritatea celor care au murit din cauza frigului "au băut şi au adormit acolo", a susţinut luni deputatul PDL Mircea Toader.

Potrivit lui Toader, dintre oamenii care au decedat în ultimele zile, doar unul a murit în maşină, în contextul în care Ministerul Sănătăţii a anunţat că în România au decedat în total 74 de oameni prin hipotermie severă."Din 80 de oameni sau 64, câţi au murit, unul singur a murit în maşină, restul au băut şi au adormit acolo", a declarat Toader, susţinând guvernul pentru modul în care a acţionat pentru deszăpezirea drumurilor şi pentru salvarea oamenilor.

De la avertizarea de cod galben au murit în total 74 de oameni din cauza gerului. Ministerul Sănătăţii a anunţat că cele mai multe victime au fost găsite în spaţii libere, şase dintre cazuri fiind înregistrate în ultimele 24 de ore, scrie realitatea.net.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-03-16

TAGURI: PDL, ger, Mircea_ToaderComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

ALEX
14 Feb 2012

Cred ca domnia sa are per fecta dreptate. Sunt puti ni cei care au murit veni nd sau mergand catre locu l de munca si mult mai mu lti cei in drum sau dinsp re crasma
ION
14 Feb 2012

@alex: si tu ai dreptate. doar ca te-ai referit la individ cu "domnia sa" i n loc de "magaria sa"

Adauga un comentariu

Random image