2016-12-03 17:52

ULTIMA ORA


Mişcarea Occupy Wall Street deținea obiecte care "pot fi folosite ca arme"

 |  09:28
Mişcarea Occupy Wall Street deținea obiecte care "pot fi folosite ca arme"

În parcul Zuccotti din New York, în urma evacuării de săptămâna trecută a susținătorilor mişcării Occupy Wall Street de către forțele de poliție, au fost descoperite diverse obiecte, printre care și cuțite, care pot fi folosite ca arme.

Diverse cuţite, inclusiv de bucătărie, şi alte instrumente care ar fi putut fi folosite în violenţe, au fost descoperite în straturile de flori din spaţiul public, în momentul în care personalul angajat de proprietarii parcului, Brookfield Properties, a venit să curețe mizeria lăsată în urmă de protestatari.

"Noi (NYPD) nu am luat armele, serviciile de securitate sunt cele care le-au luat", a declarat un ofiţer de rang înalt, potrivit Mediafax.

Conform unor oficiali din cadrul NYPD s-a găsit doar un cuţit îngropat într-un strat de flori.

Diverse obiecte care "pot fi folosite ca arme" au fost văzute asupra protestatarilor, potrivit unei moţiuni a unui tribunal privind curăţarea parcului, depusă de viceprimarul Cas Halloway săptămâna trecută.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639266-02-25

TAGURI: Wall_Street, protestatari, armeComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Dolj: Arme artizanale şi numeroase cartuşe, confiscate din casa bărbatului care a ucis două persoane Mai multe arme artizanale şi cartuşe au fost ridicate de către anchetatori din locuinţa din... Acum 7 ore | (1)
Cetăţean american de origine română, condamnat după ce a încercat să vândă arme de tehnologie militară în Europa Virgil Georgescu - un cetăţean american de origine română - a fost condamnat definitiv la zece... Acum 6 ore | (5)