2017-01-20 22:16

ULTIMA ORA


Miting de solidaritate la Madrid faţă de protestele din ţară

 |  19:38
Miting de solidaritate la Madrid faţă de protestele din ţară

Zeci de români au protestat sâmbătă, timp de o oră şi jumătate, la iniţiativa filialelor Partidului Social Democrat (PSD) Madrid şi Partidului Conservator (PC) Spania. Mitingul a avut loc în faţa sediului Ambasadei României de la Madrid, în semn de solidaritate cu manifestațiile din ţară.

Românii din Madrid și-au arătat susţinerea faţă de protestele ce au loc în mai multe oraşe din ţară, iar unii dintre aceștia și-au exprimat nemulţumirea față de promisiunile electorale făcute anterior de politicienii diasporei, care le-au înşelat aşteptările pentru că viaţa lor nu s-a îmbunătăţit şi nici nu s-au putut întoarce acasă.

Participanții au scandat 'România nu uita, noi suntem de partea ta' și alte lozinci antiprezidențiale și antiguvernamentale, protestul defășurându-se fără incidente.

În cursul săptămânii au fost organizate mitinguri de protest şi la Viena şi Londra, iar duminică urmează să aibă loc evenimente similare la consulatele româneşti din Zaragoza şi Barcelona, scrie Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639551-04-06

TAGURI: Madrid, protest, PSD_Madrid, PC_SpaniaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

GINA
21 Ian 2012

Foarte multi oameni de buna credinta se intreaba ce naiba se intimpla?! Atit in strada, cit si in culisele politicii, in presa sau la Cotroceni?! S-o luam pe rind! E clar ca varianta USL+PC nu are niciun viitor, nu are zvic, nu are solutii si nici planuri serioase, deci nu are sanse sa ajunga la guvernare. O stie si Ion Iliescu dar si altii mai din umbra iar teama lor e ca mai sint doar citeva luni pina la alegeri. S-o luam pe bucati. Arafat este omul liberalilor, instalat ministru secretar de stat pe vremea lui Nicolaescu, in 2007, cind de fapt nenea Raed conducea ministerul. Ba chiar si pe vremea lui Cseke Attila, tot Arafat tragea sforile, o stiu de la sursa. Da, liberalii au fost puternic implicati. Atit in Bucuresti, prin lideri de rangul 2-3, cit si in orase unde liberalii sint puternici. Cancescu este presedinte CJ la Brasov, la Iasi este Fenechiu cu o organizatie tare si bani multi, la Sibiu este prietenul Klauss Johannis, la Timisoara, mai tineti minte, Ciuhandru a ramas tot prieten. cred ca Iliescu, pe la spatele lui Ponta, a batut palma cu Felix, exaltatul Crin, niste parlamentari UDMR pe care i-a contactat Gioni Popescu, Ponta joaca la doua capete, el fiind insa singurul care s-a delimitat de violentele stradale. De ce nu e mai agresiv procurorul?! final, cum explicam oare manipularea ieftina a mii de romani de buna credinta din strada, dar si a sute de mii de romani, poate milioane, manipulati si ei dar care nu au iesit, inca, in strada?! Ei bine, autorii manipularii au fost experti si au avut timp sa pregateasca operatiunea.

Adauga un comentariu

Random image